Technologie header image

Technologie

Headless development

Headless development is een manier van softwareontwikkeling waarbij de backend en de frontend losgekoppeld zijn. Voor de achterkant maken wij uitsluitend gebruik van moderne clouddiensten om schaalbare applicaties te bouwen en te leveren. Door gebruik te maken van headless in combinatie met cloud native diensten verbeteren wij de customer experience van merken.

Toe aan headless?

Wilt u ook gebruikmaken van alle voordelen die headless development te bieden heeft? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Developers in overleg bij Touchtribe
  • Herformuleer uw digitale strategie

    IT afdelingen staan in het digitaliseringsproces onder een ongekende druk. Om concurrerend te blijven, is een korte time-to-market noodzakelijk en eist de business een ​​hoge mate van flexibiliteit en wendbaarheid.

  • Headless is de toekomst

    Door de ontkoppeling van voor- en achterkant ontstaat een hoge mate van flexibiliteit, schaalbaarheid, aanpasbaarheid en portabiliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen innoveren en hiermee hun continuïteit vergroten.

Wat betekent headless voor u?

Door de loskoppeling van de verschillende onderdelen in uw architectuur, kunnen developers veel flexibeler en onafhankelijker van elkaar oplossingen realiseren. In de praktijk betekent dit u veel vaker en bovendien sneller verbeteringen kunt doorvoeren aan uw website.

Snel, sneller, snelst

Trage applicaties en lange laadtijden zijn schadelijk voor uw merkimago en resultaten in zoekmachines. Snelheid is een van de belangrijkste kenmerken van headless applicaties. Niet alleen de snelheid van de customer facing web applicaties is hoog, ook zorgt het voor een boost in innovatie doordat developers in een hoger tempo nieuwe features kunnen testen en lanceren. Denk bijvoorbeeld aan IoT, of virtual en mixed reality toepassingen.

Wat doen wij voor u?

Touchtribe levert cloud native headless CMS oplossingen waarmee u content op ieder gewenst platform kunt uitserveren. In combinatie met een flexibele front end gebouwd met React zorgen we dat de beste ervaring op ieder platform wordt geboden.

Toe aan headless?

Wilt u ook gebruikmaken van alle voordelen die headless development te bieden heeft? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.