Solutions header image

Partners

Technologie partners

Wij werken met de beste leveranciers

Om unieke websites, webshops en business portals te ontwikkelen, werken wij samen met de beste technologie leveranciers in de markt. Naast onze development expertise hebben wij een netwerk van strategische solution partners die ons helpen advies te geven, platforms te leveren, infrastructuur te verzorgen of specialistische software te ontwikkelen.

Krijg advies over best of breed

Op zoek naar de mogelijkheden om je digitale platform naar een volgend niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.

Touchtribe is prefered partner van Bigcommerce en Storyblok
 • Best of Breed

  Wij werken uitsluitend met de beste SaaS platforms om een toekomstbestendig platform te bouwen.

 • Headless

  We zorgen voor volledige vrijheid om de beste experience neer te zetten.

 • API-first Solutions

  Met onze API first benadering nemen we complexiteit weg.

Touchtibe is een digital agency uit Amsterdam en bouwt websites en shops op basis van storyblok, contentful en bigcommerce

Hoe wij werken

Wij bouwen complete websites en webshops die perfect werken en er fantastisch uitzien op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience en dat doen wij ook. Daarom werken we alleen met content managementsystemen die extreem gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn.

 • Complete ervaringen

  We bouwen user experiences van A tot Z. Daarvoor gebruiken we moderne technieken als React, NextJS en TypeScript. Met het gebruik van composable content solutions zoals Storyblok en Contentful of de composable commerce oplossing van BigCommerce zetten we de ideale experience neer voor jou en je gebruikers.

Onze technische uitgangspunten

We houden ons stevig vast aan onze 4 technische pijlers, waarmee we zorgen dat onze klanten digitale koplopers worden én blijven.

 • 1. Best of Breed

  De best passende, beschikbare software kiezen die je nodig hebt.

 • 2. API-first

  Met API’s maak je headless mogelijk, waardoor content gemakkelijk te bereiken is en developers hun werk onafhankelijk kunnen uitvoeren.

 • 3. Cloud native & SaaS

  Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software,  waardoor het systeem onderhoudsarm en oneindig schaalbaar is.

 • 4. Headless

  Volledige vrijheid om de beste experience neer te zetten zonder gehinderd te worden door de beperkingen van back-end software.