Technologie header image

Composable

Composable is de toekomst

Schaalbare, flexibele en unieke klantervaringen

Een composable architecture stelt merken en bedrijven in staat de beste digitale experience bieden op ieder kanaal, met de controle, schaalbaarheid en flexibiliteit die content en e-commerce managers vandaag nodig hebben van hun CMS of e-commerce platform.

Advies over composable architecture

Benieuwd naar de mogelijkheden van een composable architecture voor je organisatie? Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Touchtribe voert expert reviews uit om de staat van je website te beoordelen.
 • Merkbeleving centraal

  Een composable oplossing maakt het mogelijk de merkbeleving centraal te zetten binnen digitale activiteiten. Door gebruik te maken van best-of-breed oplossingen die snel en gemakkelijk zijn aan te passen aan veranderende behoeften en technologieën, kan een uitzonderlijke brand experience worden gecreëerd.

 • Oplossingen voor vooruitgang

  Een nieuwe website of e-commerce platform ontwikkelen is een kostbare exercitie. Door een composable architecture te kiezen zijn ook in de toekomst nieuwe functionaliteiten en systemen makkelijk toe te voegen. Zo groeit het digitale platform mee met de ambities van de organisatie.

 • Scale & perform

  Bij het ontwikkelen van een website of e-commerce platform is het belangrijk na te denken over doorontwikkeling en optimalisatie na de initiële lancering. Door het platform continu te optimaliseren, worden prestaties verbeterd en is het mogelijk te sturen op resultaten in lijn met zakelijke doelstellingen.

Wat betekent Composable?

Een composable architecture stelt organisaties in staat te profiteren van best-of-breed oplossingen voor specifieke onderdelen van hun digitale activiteiten, in plaats van beperkt te zijn tot een monolithisch softwareplatform. Dit maakt het mogelijk verschillende softwaretools en -services op flexibele en modulaire wijze met elkaar te integreren. Zo ontstaat een unieke digitale oplossing toegespitst op de behoefte van een organisatie.

Bijvoorbeeld, een e-commerceplatform kan worden samengesteld met verschillende betalingsgateways, business portalen en marketingtools om een naadloze digitale ervaring voor klanten te creëren.

Touchtribe ontwikkelt met innovatieve technologie

Waar Touchtribe mee helpt

Touchtribe bouwt composable oplossingen op basis van moderne cloud native technologieën in samenwerking met strategische partners als Bigcommerce, Storyblok en Contentful.

 • Composable commerce

  Waarom lijken zoveel webwinkels op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Met headless technologie zetten merken unieke en onderscheidende shopervaringen neer.

 • Composable architecture

  Verandering binnen digital business is de enige constante. Wij helpen merken en organisaties met de stap naar een composable architecture om zo met verandering te kunnen meebewegen.

Behoefte aan advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het moderniseren van je tech stack? Wij denken graag mee. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen.