Services header image

Services

Geweldige ervaringen, van start tot finish.

Sterke merken onderscheiden zich door een unieke identiteit. Wij bouwen met moderne technologie complete, gebruiksvriendelijke en vooral onderscheidende websites, webshops en platforms. Benieuwd hoe we dat doen?

Behoefte aan een unieke oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Middels replaforming stapt u over naar een modern CMS
 • Unieke ervaringen

  Met een frictieloze en onderscheidende gebruikerservaring worden bezoekers klanten en worden klanten fans. De browser van uw klant is onze arena.

 • Maximale controle

  Wij verzorgen de techniek, maar we geven u het stuur in handen met krachtige en gebruikersvriendelijke software voor content en eCommerce.

 • Innovatieve architectuur

  Verandering is een gegeven. Meer bezoekers, meer kanalen, technologische innovatie en betere service. Wij geloven in een architectuur die gemaakt is voor verandering. API-first, cloud native en headless.

Hoe wij werken

Wij bouwen complete websites die perfect werken en er fantastisch uitzien op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience en dat doen wij ook. Daarom werken we uitsluitend met content managementsystemen die extreem gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn.

 • Complete ervaringen

  We bouwen gebruikerservaringen van A tot Z. Daarvoor gebruiken we moderne technieken als React, NextJS en TypeScript. Met het gebruik van headless API-first oplossingen zoals Contentful of BigCommerce, zetten we de ideale experience neer voor u en uw gebruikers.

Onze technische uitgangspunten

We houden ons stevig vast aan onze 4 technische pijlers, waarmee we zorgen dat onze klanten digitale koplopers worden én blijven.

 • 1. Best of Breed

  De best passende, beschikbare software kiezen die je nodig hebt.

 • 2. API-first

  Met API’s maak je headless mogelijk, waardoor content gemakkelijk te bereiken is en developers hun werk onafhankelijk kunnen uitvoeren.

 • 3. Cloud native & SaaS

  Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software,  waardoor het systeem onderhoudsarm en oneindig schaalbaar is.

 • 4. Headless

  Volledige vrijheid om de beste experience neer te zetten zonder gehinderd te worden door de beperkingen van back-end software.