Contentful-solutions-touchtribe

Partners

Contentful: De toekomst van digital

Nieuwe standaard in content management

Contentful is de absolute leider op het gebied van headless content management systemen. Direct gebouwd in de cloud voor merken die klanten een consistente en optimale ervaring willen geven over alle kanalen heen.

Traditionele CMS-architecturen sluiten niet meer aan bij de contentbehoefte van vandaag. Merken eisen flexibiliteit en schaalbaarheid die wordt geboden door headless CMS-oplossingen. Touchtribe stelt organisaties in staat met Contentful een content infrastructuur omarmen.

Krijg advies over Contentful

Bent u op zoek naar een Contentful partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Headless CMS Contentful logo
 • Cloud Native

  Contentful is gebouwd in de cloud en wordt als software as a service geleverd. Hoge beschikbaarheid, extreme schaalbaarheid en de beste veiligheid zijn gegarandeerd.

 • Headless Content Platform

  Alles verandert. Monolithische systemen bieden niet meer de gewenste flexibiliteit. Het headless contentplatform van Contentful is de contenthub in uw omnichannel landschap.

 • API-first contentful

  De API-first benadering van Contentful neemt de complexiteit van traditionele content management systemen weg. Biedt uitsluitend de beste klantbeleving via ieder gewenst kanaal.

Contentful: Het contentplatform voor de digital-first era

Contentful  een innovatief en toekomstbestendig headless CMS dat verbazingwekkend flexibel is. Het is momenteel een van de meest populaire headless oplossingen en biedt gebruikers een uitstekende toolset om content te creëren en te beheren. Doordat frontend en backend van elkaar gescheiden zijn, kunnen developers de content met iedere gewenste programmeertaal, op ieder gewenst platform inzetten voor de beste user experience: Binnen je eigen webshop, mobiele apps, IoT devices, chatbots, social commerce en alle digitale platformen waar je klanten zich bevinden.

Hoe Touchtribe u helpt

De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

 • Realisatie content gedreven websites 

  Onze developers richten het headless CMS volledig in, zodat jouw contentteam naar hartelust content kan toevoegen, verwijderen of aanpassen.

 • Experience driven commerce

  Wij ontwikkelen een unieke webshop en winkelervaring die past bij uw merk. Hierbij integreren we je headless CMS met een headless commerce Platform, zoals BigCommerce.

Zie onze Contentful Cases

Vraag meer informatie aan over Contentful 

Bent u op zoek naar een Contentful partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat is het verschil tussen Contentful en een CMS?

Traditionele contentmanagementsystemen (CMS) zijn ontworpen rond één vorm van content presentatie, namelijk een website. Het CMS bepaalt hiermee niet alleen de wijze waarop de content wordt gedefinieerd en beheerd, maar bepaalt ook grotendeels hoe de website gebouwd moet worden. Denk daarbij onder andere aan de programmeertaal die de programmeurs moeten gebruiken en het besturingssysteem van de webserver. Eenvoudig gezegd, een traditioneel systeem is verantwoordelijk voor de content managementlaag (achterkant) en de presentatielaag (voorkant).

Contentful richt zich alleen op de achterkant en bemoeit zich niet met de voorkant. In plaats daarvan kunnen developers voor ieder gewenst kanaal de content uit Contentful ophalen via de krachtige API’s.

Wat is een API?
Heb ik hosting nodig voor Contentful?
Kan ik met Contentful een website bouwen?
Waarin onderscheid Contentful zich ten opzichte van andere CMS-en?
Beschikt Contentful over een Live Preview?