storyblok headless cms solutions touchtribe

Partners

Storyblok: Krachtige content experiences

Hèt headless CMS voor developers en marketeers

Storyblok stelt organisaties in staat krachtige content experiences te leveren op elk digitaal platform: webshops, corporate websites, mobiele apps en interactieve schermen. De combinatie van een visuele editor en makkelijk aanpasbare contentblokken maakt dit een geliefd CMS bij marketeers. De headless-architectuur geeft flexibiliteit om snel goed werkende digitale platforms uit te rollen.

Klaar voor een headless CMS?

Bent u op zoek naar een Storyblok implementatie partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Storyblok Content Management Systeem logo
  • Visuele editor

    Storyblok heeft over een visuele editor om on-page wijzigingen door te voeren. Hiermee gaan content teams nog sneller.

  • Internationalisatie

    Met Storyblok bedient u vanuit één CMS meerdere landen en talen. Dit geeft de mogelijkheid een lokale content strategie toe te passen.

  • Geen onderhoud

    Het Storyblok CMS is een SaaS platform. Dit betekent dat je zelf geen onderhoud of updates hoeft uit te voeren. Omdat het CMS cloud-native is bent je altijd voorzien van de laatste versie.

Storyblok als onderdeel van je Composable Architecture

Maak je content één keer en publiceer deze vervolgens op ieder gewenst platform. Van web tot mobiel, VR, IoT en meer. Met de in-browser preview ziet je direct hoe de content wordt weergegeven op de plek waar het wordt gepubliceerd. De vele integratiemogelijkheden met third party software maken dit CMS een geliefde oplossing voor iedere commerce organisatie.

Vraag advies aan over Storyblok 

Op zoek naar een Storyblok partner? Touchtribe is certified Storyblok partner en helpt u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Lees hier onze Storyblok cases

Wat is het verschil tussen Storyblok en een CMS?

De standaard beschikbare contentmanagementsystemen (CMS) zijn gebouwd rond één vorm van content presentatie, namelijk een website. Dit maakt hen voornamelijk webpublicatietools in plaats van contentbeheersystemen. Ze bieden vaste sjablonen met inhoud die zijn gekoppeld aan een presentatielaag. Storyblok heeft daarentegen een model waarbij de inhoud gescheiden is van de presentatie. Hiermee bied je de beste beleving op elk gewenst platform: een webwinkel, mobiele applicaties, IoT devices, chatbots, social commerce en alle digitale platforms waar jouw klanten zich bevinden. Je beheert je content in Storyblok, en de presentatie kan volledig op jouw wensen worden afgestemd.

Een van de belangrijkste USP's van Storyblok is de visual editor. Hiermee is het mogelijk om on-page wijzigingen in je content te maken.

Hoe werkt Storyblok’s image service?
Wat maakt dit CMS anders?