Touchtribe is Algolia agency partner

Partners

Algolia: De snelste zoekresultaten

Hèt AI search en discover platform

Geavanceerde zoekfunctionaliteit kan een cruciale rol spelen in het verhogen van conversie en verkoop binnen een je website of webshop. Wij combineren onze expertise in digital commerce met Algolia's innovatieve zoeksoftware om jouw klanten de beste e-commerce ervaring op maat te leveren.

Krijg advies over Algolia

Bent je op zoek naar een Algolia implementatie partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Rogier op 06-43083025, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Touchtribe is Algolia implementatie partner
 • Bliksemsnelle zoekopdrachten

  Algolia verwerkt zoekopdrachten binnen 1 tot 20 milliseconden. Dat is tot 200 keer sneller dan andere search platformen.

 • Type-tolerant

  Algolia's intelligente zoekalgoritmen kunnen typefouten begrijpen en corrigeren, zodat gebruikers vinden wat ze zoeken, zelfs wanneer ze fouten maken.

 • Volledig aanpasbaar

  Algolia is volledig op maat aan te passen aan de behoeften van je merk of webshop. Zo biedt je klanten de beste ervaring.

Zoekfunctionaliteit op maat voor websites en shops

Het primaire product van Algolia is een API voor search en discovery binnen websites, webshops en applicaties. Een van de belangrijkste kenmerken van Algolia's search-API is de snelheid. Algolia's infrastructuur maakt gebruik van gedistribueerde zoeknetwerken, waardoor het zeer snel zoekresultaten kan leveren. De API is developer vriendelijk ontworpen waardoor deze eenvoudig aan te passen is naar elke behoefte en perfect past binnen een composable commerce architectuur.

Help klanten te vinden wat ze nodig hebben en meer

Wanneer je website of webhop beschikt over een oppervlakkige of zelfs ondermaatse zoekfunctie, is de kans groot dat je klanten misloopt. De reden? Ze kunnen niet vinden wat ze zoeken.

 • Efficiënter zoeken = meer omzet

  Onderzoek toont aan dat 43% van de websitebezoekers meteen naar de zoekbalk van een website of shop gaat en dat deze zoekers ongeveer 2 tot 3 keer meer kans hebben om te converteren.

 • Suggesties & aanbevelingen

  Het snel vinden van wat je zoekt is één ding, maar het ontdekken van interessante producten die je misschien niet direct zocht, tilt je zoekfunctie naar een hoger niveau.

 • Hogere relevantie

  Algolia heeft intelligente matching en ranking functies. Het platform houdt rekening met variabelen zoals synoniemen, typefouten en woorddelen. Slimme ranking zorgt ervoor dat resultaten zo goed mogelijk voldoen aan de verwachtingen van je gebruikers.

 • Vrijheid door API’s

  De service van Algolia wordt gebruikt door veel bedrijven in verschillende sectoren, van e-commerce tot media, om de zoekfunctionaliteit van hun site te verbeteren en de gebruikerservaring te vergroten.

Krijg meer informatie over Algolia

Op zoek naar een Algolia implementatiepartner? Touchtribe helpt je graag verder. Bel Rogier op 06-43083025, of beschrijf in het contactformulier je wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.