Over ons

Samen e-commerce oplossingen bouwen

Met een team van meer dan 30 specialisten werken wij vanuit Amsterdam, Zuid-Afrika, Tsjechië en Portugal aan high-end e-commerce platformen. Op projectmatige basis implementeren en onderhouden we oplossingen als Commerce Layer, Bigcommerce en Headless CMS’en als StoryBlok en Contentful in combinatie met maatwerk, afgestemd op de behoeftes van onze klanten.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u een web development uitdaging of wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen? Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen.

Touchtribe is een digital agency uit Amsterdam en bouwt unieke websites en webshops

Gaan voor resultaat 

Wij hebben alle kennis in huis om merken digitaal naar een hoger niveau tillen, maar wel samen met onze klanten. Zij weten als geen ander hoe de business werkt. Onze developers schrijven niet alleen briljante code, maar zijn ook echte teamplayers. Zo gaan we samen met onze klanten elke dag voor het hoogst haalbare resultaat.


Touchtribe beschikt over een iso-27001 certificering

ISO 27001 certificering

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat we werken volgens de strenge eisen van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Belangrijk voor iedere business.

Lees over ISO 27001


Werken bij Touchtribe

We streven ernaar een digitale frontrunner te zijn, niet alleen voor onze klanten, ook voor onze collega’s. Onze developers krijgen daarom tijd om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, dit kunnen bijvoorbeeld cursussen op softskill of hardskill gebied zijn. Daarnaast gebruiken we peer-reviews om ervoor te zorgen dat we iedere dag van elkaar leren én iedereen de ruimte krijgt om vragen te stellen. Want of je nu net begint, of al jaren ervaring hebt; wij geloven dat we nooit uitgeleerd zijn. Dit alles zorgt voor een hecht team die samen aan de mooiste projecten werken.

Meer over werken bij Touchtribe

De entree van Makerstreet featuring Puck

Alle expertises onder één dak

Samen zijn we sterker dan alleen. En dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij onderdeel van MakerStreet: een collectief van verschillende bedrijven met digitale specialisten waarbij ondernemerschap centraal staat. Niet alleen enorm gezellig, maar vooral heel handig. Want zo zijn andere digitale specialisten altijd dichtbij.

Touchtribe developers aan het werk op kantoor
Borrel bij Touchtribe op het dakterras
1/5