Colleagues playing table soccer

Over ons

Samen het onmogelijke mogelijk maken

We zijn een development agency uit Amsterdam. En onze front-end specialisten werken op projectmatige basis vanuit ons kantoor, of het jouwe.

Nooit uitgeleerd

We streven ernaar een digitale frontrunner te zijn, dus gaan we altijd een stapje verder. En zijn niet tevreden voor onze gebruikers dat ook zijn. Dus willen wij dat onze kennis altijd up-to-date is. Daarom besteden we 10% van onze van onze tijd aan onze eigen ontwikkeling. We gebruiken peer-reviews om ervoor te zorgen dat we niets minder dan topkwaliteit leveren. We bezoeken conferenties en meetups en volgen regelmatig cursussen. Want of je nu net begint, of al jaren ervaring hebt; wij geloven dat we nooit uitgeleerd zijn.

Canteen

Jij je business, wij de onze

Als klant weet je als geen ander hoe jouw business werkt. En wij hebben alle kennis in huis om dat digitaal naar een hoger niveau tillen. Daarom zoeken we niet alleen briljante developers, maar echte teamplayers. Zo gaan we samen met onze klanten elke dag voor het hoogst haalbare resultaat.

Alle expertises onder één dak

Samen zijn we sterker dan alleen. En dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij onderdeel van MakerStreet: een collectief van verschillende bedrijven met digitale specialisten waarbij ondernemerschap centraal staat. Niet alleen enorm gezellig, maar vooral heel handig. Want zo zijn andere digitale specialisten zijn altijd dichtbij.

Hallway

Werken bij Touchtribe?

Enthousiast geworden over ons? Leuk! We zoeken regelmatig mensen om ons team te versterken. Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een senior frontend developer en een medior frontend developer.