Op papier tekenen van je bedrijfsstrategie

Services

IT Roadmap ontwikkeling

Vooroplopen door innovatie

Een goede website of webshop is nooit helemaal af. Door de tijd heen verandert de organisatie, maar ook klanten en de markt veranderen. Om relevant te blijven moet je meebewegen. Door nieuwe functies en features aan je platform toe te voegen, of nieuwe markten te betreden blijf je voorop lopen.

IT roadmap vormgeven?

Behoefte aan structuur in de doorontwikkeling van je digitale platform? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.

Presentatie van collega in een meeting
 • Richting

  Een IT roadmap biedt richting en visie voor de toekomstige ontwikkelingen van een website of webshop.

 • Prioriteit

  Het helpt bij het vaststellen van prioriteiten voor projecten en investeringen, en bij het alloceren van middelen waar ze het meest nodig zijn.

 • Alignment

  Zorgt voor afstemming tussen IT-projecten en bedrijfsstrategie, waardoor gericht en efficiënt gewerkt kan worden aan de doorontwikkeling van het platform.

 • Transparantie

  Over planning, middelen en verantwoordelijkheden voor uitvoering van projecten, waardoor betrokkenen op de hoogte zijn van de verwachte uitkomsten en tijdlijnen.

 • Adaptiviteit

  Een IT-roadmap maakt het mogelijk snel te reageren op veranderende omstandigheden en de IT-strategie hierop aan te passen.

Integreer applicaties

Een belangrijke stap in het doorontwikkelen van een digitaal platform is de integratie met business software. Door systemen en data aan elkaar te koppelen wordt meer inzicht verkregen in de effectiviteit en inspanning en wordt de continuïteit van de organisatie verhoogd. Door een CRM en ordersysteem aan je digitale platform te koppelen geef je klanten via een klantportaal meer controle om zelf zaken te regelen, zoals facturen inzien en downloaden, extra aanvragen te doen of bestellingen nogmaals te plaatsen.

IT roadmap vormgeven?

Behoefte aan structuur in de doorontwikkeling van je digitale platform? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.