Developer van Touchtribe aan het werk

Services

Full Stack Web Development

Wij leveren pixel perfect development diensten

Wij bouwen websites en webshops, die perfect werken er fantastisch uitzien, op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience, en dat doen wij ook.

Neem contact op

Heeft u een web development uitdaging of wilt u een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen? Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen.

Development specialiste van Touchtribe werkt aan haar code
  • Complete ervaringen

    We bouwen gebruikerservaringen van A tot Z, daarvoor gebruiken we moderne technieken zoals React en NextJS en oplossingen als Contentful, Storyblok en BigCommerce.

  • Performance optimalisatie

    Wij bouwen snelle webapplicaties die korte laadtijden hebben. Zo biedt u uw klanten de beste user experience.

  • SEO proof

    De gebruikte technologie en opbouw van uw applicatie is van groot belang voor de ranking. Wij zorgen dat uw site aan alle randvoorwaarden voldoet.

Onze web development diensten:

Wij zorgen ervoor dat een high-end design een high-end experience wordt voor de bezoeker, terwijl we aan de achterkant een robuuste, schaalbare en makkelijk te onderhouden fundering bouwen voor jouw platform, app of webshop. We werken nauw samen met UX designers, visual designers, product owners en back-end developers. We zetten onze projecten modulair op en zorgen voor goed onderhoudbare en uitbreidbare code.  Zo bent u up-to-date en future-proof tegelijk.

Meer weten over onze development diensten?

Zullen we samenwerken? De specialisten van Touchtribe helpen je graag. Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat zijn experience driven websites?

Maak interactie mogelijk

Door een website in staat te stellen bezoekers te begrijpen en te helpen kunt u voorzien in de informatiebehoeftes van potentiële klanten.

Realtime personalisatie

Door unieke content op het juiste moment te bieden is de kans groter dat uw website voldoet aan de wensen van uw bezoekers.

Progressive web apps

Wij geloven dat PWA de norm is: een digitaal product, zoals een website, dat zich gedraagt ​​als een app op een mobiele device. Progressive web apps helpen de klantervaring te optimaliseren.

Focus op experience èn performance

Bij Touchtribe hebben we een sterke focus op UX-design. Een visueel aantrekkelijke webapplicatie komt de bruikbaarheid en vindbaarheid ten goede. Goed ontworpen websites en customer journeys verhogen je conversie aanzienlijk.

Wat is templating?
Wat is belangrijk bij frontend development?