Lead developer van Touchtribe tekent architectuur

Services

Full Stack Web Development

Pixel perfect development

Wij bouwen websites en webshops, die perfect werken en er fantastisch uitzien, op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience, en dat doen wij ook.

Kom in contact

Heb je een web development uitdaging of wil je een nieuwe website of webshop laten ontwikkelen? Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Kom in contact met e-commerce development agency Touchtribe in Amsterdam
  • Complete ervaringen

    Gebruikerservaringen van A tot Z, daarvoor gebruiken we moderne technieken zoals React en NextJS en oplossingen als Contentful, Storyblok en BigCommerce.

  • Complexe omgevingen

    Wij bouwen composable architectures die aansluiten op de behoefte van gebruikers en meegroeien met de ambities van organisaties. Ook zorgen we voor data-integraties met business software om de beste klantbeleving te bieden.

  • SEO proof

    De technologie en architectuur van je applicatie is van groot belang voor de ranking in zoekmachines. Wij zorgen dat je platform aan alle randvoorwaarden voldoet.

Onze development diensten

Wij zorgen dat een high-end design een high-end experience wordt voor bezoekers. Met aan de achterkant een robuuste, schaalbare en makkelijk te onderhouden fundering voor jouw website of webshop. We werken nauw samen met UX designers, visual designers, product owners en back-end developers. We zetten projecten modulair op en zorgen voor goed onderhoudbare en uitbreidbare code. Up-to-date en future-proof tegelijk.

Behoefte aan meer informatie?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag. Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.

Wat zijn experience driven websites?

Door een website in staat te stellen bezoekers te begrijpen en te helpen kan je voorzien in de informatiebehoeftes van potentiële klanten. Door unieke content op het juiste moment te bieden is de kans groter dat je website voldoet aan de wensen van je bezoekers.

Wij geloven dat Progressive web apps (PWA) de norm is: een digitaal product, zoals een website, die zich gedraagt ​​als een app op een mobiele device. Progressive web apps helpen de klantervaring te optimaliseren.

Bij Touchtribe hebben we een sterke focus op UX-design. Een visueel aantrekkelijke webapplicatie komt de bruikbaarheid en vindbaarheid ten goede. Goed ontworpen websites en customer journeys verhogen je conversie aanzienlijk.

Wat is templating?
Wat is belangrijk bij frontend development?
Wat is custom software?
Hoe helpt custom development bedrijven efficiënter te worden?
Hoe helpt custom software met schaalbaarheid?
Hoe past mijn oude software in een moderne tech-stack?