Touchtribe ontwikkeld uitsluitend met cloud native software oplossingen

Composable

Cloud Native

Binnen een cloud native strategie kiezen organisaties een bestaande software dienst boven een custom build oplossing. Hierdoor is de waarde van de technologiestack beter inzichtelijk te maken. Door meerdere SaaS applicaties in te zetten om je business doelstellingen te behalen ontstaat er een best of breed ecosysteem.

Krijg advies over cloud native

Benieuwd naar de mogelijkheden voor cloud native binnen jouw organisatie? Bel Gert opĀ 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuwe mindset

Het toepassen van een cloud native strategie vraagt om een nieuwe technologische mindset en een kritische blik naar het digitale platform. Hoe worden missiekritische processen ondersteund? Welke software is het belangrijkst voor de organisatie? Hoe wordt het ondersteund en komen er nog updates en upgrades uit, en welke kosten zijn hiermee gemoeid? Wordt er gebruik gemaakt van legacy software? Door deze vragen te stellen en naar de toekomstbestendigheid van het platform te kijken is de stap naar een cloud native strategie mogelijk interessant.

De juiste software keuze

Voor ieder bedrijfsproces zijn er verschillende software as a service (SaaS) diensten met ieder hun eigen voordelen beschikbaar. Wij helpen de keuze te maken voor de juiste oplossing, op basis van je zakelijke behoeften en ambities van je merk.

Kies voor cloud native!

Klaar om je ecosysteem naar het volgende niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat is cloud native?

Cloud native software is software die ontwikkeld is Ƭn de cloud. Dit is anders dan software die is herbouwd om in de cloud te draaien. Als een applicatie cloud-native is, betekent dit dat deze is gebouwd met technieken die ook in de cloud zijn ontwikkeld. Deze technologieƫn en services zijn veel flexibeler dan traditionele technologieƫn, wat betekent dat cloud-native applicaties consequent kunnen worden afgestemd en geoptimaliseerd op hun specifieke toepassing, maar ook snelheid, beveiliging en prestaties. Dankzij hun cloud native architectuur kunnen developers sneller nieuwe functionaliteiten en features ontwikkelen en naar productie brengen. Dit is essentieel in een wereld waar de behoeften van klanten en gebruikers snel veranderen.

Wat is een cloud first strategie?
Wat zijn de voordelen van het gebruik van cloud native software?
Belangrijkste features van cloud native software