composable commerce door Touchtribe

Commerce

Composable Commerce

Onderscheidende shopping experiences

Waarom lijken webshops zo op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Met headless commerce technologie zetten merken een unieke en onderscheidende shopervaring neer. Wij bouwen composable commerce platforms waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Kies composable commerce

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste platform keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige e-commerce situatie en de uitdagingen.

Developer strategy building CMS
 • Commerce as a service

  Onze commerce as a service oplossingen op basis van BigCommerce en Storyblok zorgen voor flexibiliteit, wendbaarheid en de juiste integraties met je applicatielandschap.

 • Omnichannel, niet multichannel

  Met een composable architectuur is het mogelijk bezoekers een geïntegreerde klantreis te bieden over alle touchpoints. Van website en app tot fysieke shop.

 • Betere performance

  Voor de presentatielaag van je website kiezen we de meest geschikte technologie. We zijn niet gebonden aan vaste formats of plugins. Zo krijgt je website de uitstraling exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Waar Touchtribe mee helpt

 • Headless development

  Onze developers bouwen jouw commerce platform volledig volgens de laatste technologische standaarden. We zorgen ervoor dat je op ieder kanaal de beste klantbeleving kan bieden en klaar bent om de volgende stap te zetten in je digitale transformatie. 

 • E-commerce CMS

  Met headless API-first commerce platform BigCommerce zetten we de ideale experience neer voor jou, en voor je gebruikers. BigCommerce wordt aangeboden als SaaS-platform. Dat betekent dat je altijd over de meest actuele software beschikt en dure upgrades tot het verleden behoren. Deze commerce oplossing koppel je naadloos aan andere applicaties, zoals productinformatie management software.

Whitepaper download

Wil je ook precies weten wat composable commerce is, hoe het werkt, wat de voordelen en uitdagingen zijn en waarom composable commerce de toekomst van e-commerce is? Download direct de whitepaper.

Whitepaper De toekomst van e-commerce is headless