BigCommerce het ecommerce platform van de toekomst

Solutions

BigCommerce: Veelzijdige e-commerce oplossing

Touchtribe is uw BigCommerce partner

BigCommerce stelt organisaties in staat om unieke digitale klantervaringen te bieden, zonder in te leveren op veiligheid, stabiliteit of schaalbaarheid. Het platform is zeer flexibel en uitbreidbaar middels de open API structuur. Dit zorgt ervoor dat merken gemakkelijk nieuwe features in gebruik kunnen nemen zonder toenemende complexiteit. Touchtribe helpt organisatie met de implementatie van BigCommerce, om zo een toekomstbestendige e-commerce oplossing neer te zetten die klaar is voor groei.

Vraag een demo aan

De e-commerce specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste keuze voor het meest geschikte commerce platform te maken. Bel Gert opĀ 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Touchtribe is officieel Bigcommerce preferred partner
 • MACH alliance

  BigCommerce is onderdeel van de MACH Alliance. Hiermee onderstrepen zij de ambitie hun klanten en een open, flexibel en best-of-breed platform ecosysteem te bieden dat kan helpen om hun e-commerce bedrijf toekomstbestendig te maken.

 • Cross-channelĀ 

  Ga verder dan uw eigen webshop en start met verkopen op de plek waar klanten zich bevinden, zoals social media of populaire marktplaatsen als Bol of Amazon. Door de integratie met uw kassasysteem stemt u online en offline verkoop naadloos op elkaar af.

 • Headless commerce

  De headless architectuur van het webshop platform maakt het mogelijk de modernste, mobile-first en PWA technologieƫn als frontend te gebruiken. Zo biedt u de beste ervaring aan uw doelgroep via ieder gewenst kanaal

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een innovatief e-commerce platform dat zich onderscheid door zowel B2C als B2B oplossingen te leveren. Wereldwijd heeft het platform ruim 60.000 gebruikers en heeft een focus op MKB organisaties en grote merken die de ambitie hebben hun omzet via digitale kanalen te vergroten. De e-commerce toepassing wordt als headless open SaaS oplossing geleverd, waardoor developers de ultieme vrijheid hebben om de frontend naar hun wensen vorm te geven.

B2B e-commerce toepassing

De software kenmerkt zich door de toepassing binnen complexere business-to-business commerce omgevingen. Zo beschikt het over de snelste API ā€˜s in de markt als het gaat om data synchronisatie met third party software, zoals ERP of CRM software. Ze ondersteunen meer dan 400 calls per seconde, wat het mogelijk maakt om 24.000 product updates in minder dan een minuut uit te voeren. Voor organisaties met grote een productcatalogus en dynamische prijzen wordt het mogelijk om (bijna) realtime deze wijzigingen door te voeren.

Waar Touchtribe u mee helpt

Wij zijn officieel partner van BigCommerce.

Developer van Touchtribe tekent ecommerce architectuur uit.
 • Replatforming naar BigCommerce

  Bent u ontevreden over uw huidige e-commerce platform? Is de software verouderd, niet geschikt voor alle kanalen, of sluit het niet aan op uw andere software? Ontdek dan de mogelijkheden van BigCommerce!

 • Inrichting commerce platform

  De digital commerce specialisten van Touchtribe helpen u met de inrichting van uw e-commerce platform en zorgen ervoor dat uw content team volledig zelfstandig uit de voeten kan.

 • API koppelingen met backoffice

  BigCommerce heeft standaard koppelingen met meer dan 600 business applicaties. Wij zorgen ervoor dat uw e-commerce platform perfect aansluit bij de rest van uw digitale platform.

Vraag een demo aan

De e-commerce specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste keuze voor het meest geschikte commerce platform te maken. Bel Gert opĀ 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een innovatief e-commerce platform dat zich onderscheid door zowel B2C als B2B oplossingen te leveren. De e-commerce toepassing wordt als open SaaS oplossing geleverd met uitstekende APIā€™s. BigCommerce beschikt out-of-the-box over talloze functionaliteiten, maar heeft daarnaast ook een zeer uitgebreide marketplace met voor iedere eCommerce-behoefte een toepassing. Dankzij de APIā€s is BigCommerce zeer geschikt om headless in te zetten. Hierdoor hebben developers de ultieme vrijheid om de frontend naar hun wensen vorm te geven.

Voor wie is BigCommerce geschikt?
Waarom BigCommerce?
Wat is headless commerce?