BigCommerce het ecommerce platform van de toekomst

Partners

BigCommerce: E-commerce voor B2B & B2C

Touchtribe is preferred BigCommerce partner

Het BigCommerce platform helpt organisaties het meeste uit hun e-commerce activiteiten te halen, zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid, stabiliteit of groeimogelijkheden. Het biedt Multi-Storefront, lokalisatie en uitgebreide B2B features. Dit maakt BigCommerce populair in de zakelijke markt.

Door de open API-structuur kunnen nieuwe functies eenvoudig worden toegevoegd zonder toenemende complexiteit. Touchtribe helpt organisaties met de implementatie van BigCommerce, om zo een toekomstbestendige e-commerce oplossing neer te zetten die klaar is voor groei, internationalisering of uitbreiding.

Krijg e-commerce advies

Op zoek naar een B2B of B2C e-commerce oplossing? De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste keuze voor het meest geschikte platform te maken. Bel Rogier op 06-43083025, of beschrijf in het contactformulier je wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.

Touchtribe is officieel Bigcommerce preferred partner
 • Multi-Storefront

  Met Multi-Storefront beheer je vanuit één backend meerdere webshops/storefronts. Zo is het mogelijk om meerdere brand stores te draaien op hetzelfde e-commerce-platform dat de orders afhandelt, betalingen verwerkt en de klantinformatie bevat.

  💡 Lees de voordelen van Bigcommerce Multi-Storefront

 • Headless commerce

  De headless architectuur van Bigcommerce zorgt voor snelheid en flexibiliteit en maakt het mogelijk de modernste, mobile-first en PWA technologieën als frontend te gebruiken. Biedt de beste ervaring aan je doelgroep via ieder gewenst kanaal.

  💡Ontdek hoe je de ultieme klantervaring ontwikkelt

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een e-commerce platform dat zich onderscheid door zowel B2C als B2B oplossingen te leveren. Wereldwijd heeft het platform ruim 60.000 gebruikers en richt zich op MKB en enterprise organisaties die hun omzet via digitale kanalen willen vergroten. BigCommerce is cloud native wordt headless geleverd, waardoor developers de ultieme vrijheid hebben om de frontend naar hun wensen vorm te geven.

💡 Lees hoe composable helpt ontsnappen aan saaie digitale eenheidsworst

B2B e-commerce toepassing

BigCommerce kenmerkt zich door de toepassing binnen complexere business-to-business commerce omgevingen. Zo beschikt het over de snelste API ‘s in de markt als het gaat om data synchronisatie met third party software, zoals ERP, CRM of PIM software.

Het platform ondersteunt meer dan 400 calls per seconde, wat het mogelijk maakt om 24.000 product updates binnen een minuut uit te voeren. Voor organisaties met grote productcatalogi en dynamische prijzen wordt het (bijna) mogelijk deze wijzigingen realtime door te voeren.

Waar Touchtribe mee helpt

Wij zijn preferred partner van BigCommerce.

Developer van Touchtribe tekent ecommerce architectuur uit.
 • E-commerce platform selectie

  Bij de selectie van een e-commerce platform is het belangrijk goed na te denken over de rol die het binnen de organisatie moet spelen. Wij helpen je de juiste keuze te maken met een advies gebaseerd op jouw wensen en zakelijke doelstellingen.

 • Inrichting commerce platform

  De digital commerce specialisten van Touchtribe helpen met de inrichting van je e-commerce platform en zorgen ervoor dat je content team volledig zelfstandig uit de voeten kan.

 • API koppelingen met backoffice

  BigCommerce heeft standaard koppelingen met meer dan 600 business applicaties. Wij zorgen ervoor dat jouw e-commerce platform perfect integreert met de rest van je digitale landschap.

Zie onze BigCommerce Cases

Krijg e-commerce advies

Op zoek naar een B2B of B2C e-commerce oplossing? De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste keuze voor het meest geschikte platform te maken. Bel Rogier op 06-43083025, of beschrijf in het contactformulier je wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.

Wat is BigCommerce?

BigCommerce is een innovatief e-commerce platform dat zich onderscheid door zowel B2C als B2B oplossingen te leveren. De e-commerce toepassing wordt als open SaaS oplossing geleverd met uitstekende API’s. BigCommerce beschikt out-of-the-box over talloze functionaliteiten, maar heeft daarnaast ook een zeer uitgebreide marketplace met voor iedere eCommerce-behoefte een toepassing. Dankzij de API's is BigCommerce zeer geschikt om headless in te zetten. Hierdoor hebben developers de ultieme vrijheid om de frontend naar hun wensen vorm te geven.

Het BigCommerce platform is zowel geschikt voor kleine start-ups als voor grote ondernemingen met complexe behoeften.

Voor wie is BigCommerce geschikt?
Waarom BigCommerce kiezen?
Wat is composable commerce?