Commerce

Onderscheidende e-commerce

Unieke B2B & B2C experiences

Uitzonderlijke commerce oplossingen voor merken die voorop willen lopen. Of je nu actief bent in B2B of B2C, wij ontwikkelen e-commerceplatformen die aansluiten op jouw wensen en zakelijke doelstellingen.

Advies over e-commerce?

De specialisten van Touchtribe hebben e-commerce oplossingen ontwikkeld voor vele toepassingen. Bel Gert op 06-55716180, of stel je vraag via het contactformulier.

Touchtribe levert maatwerk ecommerce diensten
 • Composable commerce

  Waarom lijken zoveel webwinkels op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Met headless technologie zetten merken unieke en onderscheidende shopervaringen neer.

 • B2B commerce

  Gebruiksvriendelijke zakelijke webshop om klanten efficiënt te bedienen. Onze platforms stimuleren conversie, versterken merkidentiteit en bevorderen langdurige klantrelaties.

 • B2C commerce

  Voor consumenten gaat het om de totale merkbeleving: Een naadloze ervaring over meerdere digitale kanalen, de beste service en persoonlijk contact waarin de merkbelofte naar voren komt.

Touchtribe’s belofte 

Ons onderscheidend vermogen zit in onze aanpak van complexe IT omgevingen en legacy systemen. Wij helpen organisaties te transformeren tot digital frontrunners. Met moderne, composable technologie creëren we platforms waarin jouw merkbelofte in een naadloze ervaring naar voren komt.

Touchtribe is een e-commerce agency uit amsterdam

Zo pakken wij projecten aan

De sleutel tot een succesvolle oplevering en doorontwikkeling zit in een voorspelbaar proces. Hier gaan wij als digital agency een nauw partnership met jouw organisatie aan. Wij werken in fases om zo efficiënt mogelijk om te gaan met budget en planning.

 • Understand

  Dit is de fase waarin we elkaar leren kennen. We doen een expert review van het huidige platform en verkennen de potentie van verschillende strategische invalshoeken en bepalen een stip op de horizon. Tijdens een tech safari stellen we de ideale architectuur vast en identificeren we focusmetrics voor het project. Ook worden de roadmap en inschatting van het traject vastgesteld.

 • Development

  Een multidisciplinair scrum team begint met de uitwerking en implementatie en werkt toe naar de eerste oplevering. De architectuur, het concept ontwerp en de uitkomst van de scoping sessie zijn de belangrijkste input voor het team om de eerste implementatie sprint te starten. Op basis van de gezamenlijk vastgestelde werkwijze wordt de verdere technische realisatie uitgevoerd middels de scrum methode.

 • Deliver

  We leveren een platform op wat voldoet aan de laatste technische standaarden en hoog scoort op de performance KPI’s van zoekmachines zoals Google. Onze specialisten werken nauw samen met de content managers om ervoor te zorgen dat zij goed uit de voeten kunnen met het nieuwe CMS.

 • Scale & Perform

  Met de lancering van de nieuwe website of e-commerce platform is de eerste stap gezet. Afhankelijk van de roadmap ontwikkelen we door aan nieuwe functies en features en zorgen we dat je platform optimaal presteert en converteert.

Op zoek naar een e-commerce partner?

Onze e-commerce specialisten helpen graag. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.

Veelgestelde vragen over e-commerce

Vind hier antwoord op veel gestelde vragen over e-commerce. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waarom zou ik voor een composable architecture kiezen?

Composable architecture is een flexibele manier om digitale platforms samen te stellen. Zo kan je verschillende systemen en applicaties samen voegen om specifieke functionaliteit te creëren. Hierdoor kan je sneller inspelen op veranderingen en nieuwe mogelijkheden, zonder dat je de hele architectuur hoeft te herzien. Het maakt het ook makkelijker om nieuwe technologieën te integreren en om verschillende systemen met elkaar te laten samenwerken.

Is headless de beste keuze voor mijn uitdaging?
Hoe zet ik een omnichannel strategie op?