Krijg advies over Headless CMS oplossingen door Touchtribe

Composable

Headless CMS

De toekomst van digitale ervaringen is headless

Een headless CMS helpt merken om consumenten op alle touchpoints een consistente merkervaring te geven. Door de enorme groei van digitale ecosystemen van merken is focus op de juiste beleving zeer belangrijk.

Wil je advies over een headless CMS?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

De experts van Touchtribe vertellen je graag over headless CMS oplossingen
 • Design zoals jij dat wilt

  Voor de presentatielaag van je website kiezen we de meest geschikte technologie. We zijn niet gebonden aan vaste formats of plugins. Zo zorgen we dat je website de uitstraling heeft exact zoals jij dat voor ogen hebt.

 • Makkelijk te integreren

  Dankzij open API’s kan informatie uit verschillende backendsystemen aan de voorkant naadloos met elkaar geïntegreerd worden.

 • Technologie onafhankelijk

  Headless geeft developers veel vrijheid. Voor ieder device of platform kan een eigen aanpak en de beste technologie worden gekozen. Wij bouwen onze frontends bij voorkeur met React, NextJS en Vercel.

 • Doorontwikkeling gegarandeerd

  Een nieuwe website ontwikkelen is een kostbare exercitie. Door voor headless development te kiezen voeg je ook in de toekomst gemakkelijk nieuwe features toe. Zo blijft je platform altijd bij de tijd. Dit is de laatste nieuwe website die je voor je merk laat maken!

Wat is een Headless CMS?

Headless betekent dat de front- en back-end van elkaar gescheiden zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om unieke belevingen te bieden op ieder platform, terwijl de content op één plek beheerd kan worden. Dat kan een webshop zijn, maar ook mobiele apps, IoT devices, chatbots, social commerce of andere digitale platformen waar je doelgroep zich bevindt. 

Een headless CMS is een systeem om content in te beheren. Via API’s wordt deze content geleverd op de plek waar je deze wilt hebben. Door deze aanpak maakt het niet uit hoe en waar de inhoud wordt weergegeven. Het CMS heeft maar één focus: het opslaan en leveren van content.

Waar Touchtribe mee helpt

Kom in contact voor headless development door Touchtribe
 • Headless development

  Headless development is een manier van softwareontwikkeling waarbij de backend en de frontend losgekoppeld zijn. Voor de achterkant maken wij uitsluitend gebruik van moderne clouddiensten om schaalbare applicaties te bouwen en te leveren. Door gebruik te maken van headless CMS, zoals Contentful of Storyblok in combinatie met cloud native diensten verbeteren wij de customer experience van merken.

  Dankzij de vrijheid die deze systemen aan developers bieden, kunnen we kiezen voor de beste front-end technologie. Hiermee creëren we websites die razendsnel, supersmooth werken op ieder device en een genot zijn voor het oog.

 • Herformuleer uw digitale strategie

  IT afdelingen staan in het digitaliseringsproces onder een ongekende druk. Om concurrerend te blijven, is een korte time-to-market noodzakelijk en eist de business een ​​hoge mate van flexibiliteit en wendbaarheid.

 • Headless is de toekomst

  Door de ontkoppeling van voor- en achterkant ontstaat een hoge mate van flexibiliteit, schaalbaarheid, aanpasbaarheid en portabiliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat organisaties sneller kunnen innoveren en hiermee hun continuïteit vergroten.

 • Composable commerce

  Waarom lijken zoveel webwinkels op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Met headless technologie zetten merken unieke en onderscheidende shopervaringen neer.

Interesse in een headless oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180 of laat een bericht achter via het contact formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Snel, sneller, snelst

Trage applicaties en lange laadtijden zijn schadelijk voor uw merkimago en resultaten in zoekmachines. Snelheid is een van de belangrijkste kenmerken van headless applicaties. Niet alleen de snelheid van de customer facing web applicaties is hoog, ook zorgt het voor een boost in innovatie doordat developers in een hoger tempo nieuwe features kunnen testen en lanceren. Denk bijvoorbeeld aan IoT, of virtual en mixed reality toepassingen.

Wat doen wij voor u?

Touchtribe levert cloud native headless CMS oplossingen waarmee u content op ieder gewenst platform kunt uitserveren. In combinatie met een flexibele front end gebouwd met React zorgen we dat de beste ervaring op ieder platform wordt geboden.

Headless cases