Wij bouwen custom shops voor B2B, met B2C-gebruiksgemak, zodat jij je klanten sneller en beter kunt bedienen.

Commerce

B2B commerce

Innovatieve B2B webshops

Voor retailers zijn webshops al jaren een onmisbaar verkoopkanaal. B2B-organisaties kunnen hierin niet achterblijven. Wij bouwen custom web shops voor B2B, met B2C-gebruiksgemak, zodat je klanten sneller en beter kan bedienen.

Touchtribe bouwt B2B e-commerce platforms met B2C look en feel
 • Typische B2B-features

  B2B commerce platforms hebben typische B2B-features waarmee ze zich onderscheiden van B2C webshops. Denk aan klantspecifieke prijsafspraken, beheer van bedrijfsaccounts en invoicing-portals.

 • Hoge performance

  In de digitale wereld telt iedere seconde, snelle laadtijden en hoge performance zijn belangrijk. Zo vinden klanten altijd snel wat ze nodig hebben. 

 • Development snelheid

  Om relevant te blijven in de markt, is een korte time to market en snelle doorontwikkeling van groot belang. Dankzij het gebruik van moderne platformen, zoals BigCommerce, zorgen wij voor snelle uitrol van nieuwe features.

B2B webshop ontwikkeling

Onze developers zorgen dat een high-end design een high-end experience wordt voor iedere bezoeker, terwijl we aan de achterkant een robuuste, schaalbare en makkelijk te onderhouden fundering bouwen.

Ook zorgen we voor integraties met third party systemen, zoals een ERP, WMS, PIM of OMS. Zo is de juiste informatie altijd beschikbaar voor klanten binnen het B2B-platform. Geen idee wat al deze afkortingen betekenen? We praten je graag bij.

Waar Touchtribe mee helpt:

 • Composable Commerce

  Onze developers bouwen jouw composable commerce platform volgens de laatste technologische standaarden. We zorgen dat je overal de beste klantbeleving biedt en klaar bent om de volgende stap in je digitale transformatie te zetten.

 • Altijd moderne technologie

  Een moderne architectuur wordt gekenmerkt door best of breed SaaS-oplossingen, die dankzij uitstekende APIs gezamenlijk een wendbaar en schaalbaar platform vormen. Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het platform onderhoudsvrij, flexibel en schaalbaar is. Zo maken we voor commerce gebruik van BigCommerce.

Kies composable commerce

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste platform keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige e-commerce situatie en de uitdagingen.