Met een best of breed benadering kiezen we de best mogelijke software voor iedere losse functionaliteit

Composable

Best of breed

Het bouwen, beheren en onderhouden van een digitaal ecosysteem is een complexe uitdaging. Een best of breed benadering waarbij je gebruikmaakt van de beste software voor iedere specifiek onderdeel als verwisselbare bouwstenen lost dit probleem op.

Krijg advies over best of breed

Op zoek naar de mogelijkheden om je digitale platform naar een volgend niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.

Belangrijke trends

Digital consultant stelt best of breed stack samen
  • Software naar services

    Besparen op onderhoudskosten, betalen naar gebruik en on-demand. Organisaties geven steeds meer de voorkeur aan services.

  • Alles cloud native

    Gebruikmaken van on premise software is verleden tijd. De beste software is ontwikkeld in de cloud en maakt optimaal gebruik van schaalbaarheid en performance.

  • Gespecialiseerde diensten

    Software diensten met API’s zijn relatief eenvoudig met elkaar te combineren. Hierdoor is het niet nodig om een systeem aan te schaffen die alle functionaliteiten bezit, maar te kiezen voor de beste service op het juiste moment.

Van monoliet naar ecosysteem

Verouderde technologie remt innovatie. Veel organisaties hebben te maken met een complex en monolitisch systeem. Hiermee kunnen zij niet profiteren van nieuwe tools en verliezen snel concurrentievoordeel. Door een verouderd platform te vervangen met een microservice architectuur kan een toekomstbestendig ecosysteem worden neergezet.

Composable enterprise

Het idee van de composable enterprise is dat je een ecosysteem samenstelt uit diverse componenten van verschillende software vendoren (best of breed) op de manier zoals jij dat zelf wilt, om je business op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Oplossingen voor een best of breed strategie 

Digital consulting

Wij helpen organisaties met digital consulting en het opzetten van strategische business doelstellingen en de vertaling naar innovatieve digitale oplossingen.

CMS selectie

Matcht je huidige digitale platform niet met de toekomstvisie van je organisatie? Touchtribe helpt bij de selectie en migratie naar een moderne en schaalbare CMS of commerce oplossing.

Krijg advies over best of breed

Op zoek naar de mogelijkheden om je digitale platform naar een volgend niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.