Default header image

Privacy statement

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen u graag met uw vragen. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678. 

Touchtribe heeft haar hoofdkantoor gevestigd aan de Fred. Roeskestraat 99 (1076 EE) te Amsterdam.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens indien u contact met ons opneemt:

Voor- en achternaam, e-mailadres, contactgeschiedenis Wij houden uw surfgedrag bij (over cookies leest u meer in ons cookiestatement).

Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens?

Verbetering van de dienstverlening

Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld, klikgedrag op de website om te analyseren welke pagina’s het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.

Contact

U kunt bij ons aangeven of Touchtribe contact met u moet opnemen.

De e-mailadressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het opnemen van contact.

Rechten van betrokkenen

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heeft u tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Om van uw rechten gebruik te maken kunt u contact met ons opnemen via info@makerstreet.nl of +31 (0) 20 700 6678.

‍Inzage:

Natuurlijk mag u inzien welke gegevens we van u verwerken. We vertellen u graag over het hoe en waarom.

Rectificatie en aanvulling:

Als u het idee heeft dat we verkeerde gegevens van u hebben, laat het ons dan weten.

Vergetelheid:

Het is mogelijk om de persoonsgegevens die we van u hebben te verwijderen.

Beperking:

Als u het idee heeft dat we uw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kunt u dit beperken.

Bezwaar (verzet):

U kunt een bezwaar indienen voor de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.

Overdraagbaarheid:

Het is mogelijk om uw gegevens op te vragen bij ons, zodat wij deze aan u kunnen overdragen.

Menselijke blik bij besluiten:

Touchtribe maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Uw gegevens worden altijd door een menselijke blik verwerkt.‍

Voor alle rechten zoals hierboven vermeld is het noodzakelijk even contact met ons op te nemen middels bovenstaand emailadres of telefoonnummer. Indien u na het opnemen van contact met ons meent dat uw rechten zijn geschonden, heeft u het recht om daarover een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De persoonsgegevens die wij van u verkrijgen voor de nieuwsbrieven en mailings worden bewaard zolang u ingeschreven staat. Zodra de inschrijving wordt beëindigd, verwijdert MakerStreet deze gegevens. De gegevens die wij verkrijgen ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening, bijvoorbeeld klikgedrag, bewaren wij voor een periode van drie (3) jaar. De verwerking van bovenstaande gegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de belangen van Touchtribe als verwerkingsverantwoordelijke.

MakerStreet Development

Touchtribe is onderdeel van Makerstreet Development. Makerstreet Development is een groep die  gericht is op digitale innovatie en transformatie en bestaat uit de volgende bedrijven: Touchtribe, Techtribe en TouchTribe.

MakerStreet Development schakelt haar dochters in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De partijen binnen de MakerStreet Development groep verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van MakerStreet Development.

Derde ontvangers

Touchtribe schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar Touchtribe gebruik van maakt zijn:

  • Google voor de verwerking van email, route & analytics gegevens‍

Links

Op de website van Touchtribe zijn een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. Touchtribe is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.

Heeft u naar aanleiding van deze privacyverklaring vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens.