Touchtribe helpt organisaties met digital consulting, CMS selectie en IT roadmap ontwikkeling

Services

Digital consulting

Transformeer je digitale business

Is uw bedrijf klaar voor de volgende stap op het gebied van digitaal? Wij helpen organisaties met digital consulting en het opzetten van strategische business doelstellingen en de vertaling naar innovatieve digitale oplossingen.

Kom in contact met een expert

Heeft u een digitale uitdaging waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Touchtribe ontwikkelt duurzame IT roadmaps waarmee bedrijven concurrentievoordeel behalen
 • Mensen

  Ons team bestaat uit de beste full stack developers en digitale business strategen met diepgaande technologische kennis.

 • Technologie

  Wij maken impact met state-of-the-art frontend development op een moderne technologie stack.

 • Processen

  Binnen onze processen verbinden wij mensen en technologie om zo tot de beste oplossingen te komen.

Business transformatie voor digitale leiders 

Wij zijn techneuten met een hart voor business. Vanuit onze technologische expertise implementeren wij business strategieën op digitale platformen. Wij helpen organisaties marktleider in hun sector te worden met toekomstbestendige e-commerce en content management software.

Developer van Touchtribe voert een expert review uit op een webapplicatie
 • CMS selectie

  Matcht je huidige digitale platform niet met de toekomstvisie van je organisatie? Touchtribe helpt bij de selectie en migratie naar een moderne en schaalbare CMS of commerce oplossing.

 • Architectuur ontwikkeling

  Een nieuw CMS of e-commerce platform is een belangrijk onderdeel van een applicatielandschap. Wij begeleiden de transitie naar een moderne tech-stack.

Kom in contact voor digital consulting

Heeft u een digitale uitdaging waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.