Touchtribe helpt organisaties met digital consulting

Services

Digital consulting

Wij transformeren uw digitale business

Is uw bedrijf klaar voor de volgende stap op het gebied van digitaal? Wij helpen organisaties met digital consulting en het opzetten van strategische business doelstellingen en de vertaling naar innovatieve digitale oplossingen.

Kom in contact met een expert

Heeft u een digitale uitdaging waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Digital consultant van Touchtribe tekent architectuur uit
 • Mensen

  Ons team bestaat uit de beste full stack developers en digitale business strategen met diepgaande technologische kennis.

 • Technologie

  Wij maken impact met state-of-the-art frontend development op een moderne technologie stack.

 • Processen

  Binnen onze processen verbinden wij mensen en technologie om zo tot de beste oplossingen te komen.

Business transformatie voor digitale leiders 

Wij zijn techneuten met een hart voor business. Vanuit onze technologische expertise implementeren wij business strategieën op digitale platformen. Wij helpen organisaties die marktleider binnen hun sector willen worden en blijven met een toekomstbestendig platform dat schaalbaar en flexibel is.

Developers van Touchtribe voeren een expert review uit op een webapplicatie
 • Expert review

  De kwaliteit van code is niet alleen belangrijk voor de snelheid van de doorontwikkeling, het verbetert ook de gebruikerservaring en ranking binnen zoekmachines. Benieuwd naar de kwaliteit van de code van uw website, webshop of applicatie? Wij brengen hem met onze expert review in kaart, leggen pijnpunten bloot en geven inzicht in mogelijke verbeteringen.

 • Replatforming

  Matcht uw huidige digitale platform niet met de toekomstvisie van uw organisatie? Touchtribe helpt met de migratie van een legacy CMS of commerce platform naar een moderne, schaalbare en flexibele digitale omgeving.

Kom in contact voor digital consulting

Heeft u een digitale uitdaging waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.