Touchtribe helpt organisaties met het maken van de juiste keuze voor een CMS

Services

CMS Selectie

Kies een toekomstbestendig CMS

Wij helpen organisaties strategische ambities te realiseren met een composable content platform. Matcht je huidige CMS niet met je toekomstvisie? Wij helpen je het juiste CMS te kiezen en migreren je legacy CMS of commerce platform naar een modern, schaalbaar en flexibele omgeving.

Replatformen naar een modern CMS?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Touchtribe helpt organisaties met replatforming naar een toekomstbestendig CMS
 • Unieke ervaringen

  Met een onderscheidende user experience worden bezoekers klanten en klanten fans. De browser van jouw beoogde klant is ons speelveld.

 • Maximale controle

  Wij verzorgen de techniek, maar geven jou het stuur in handen met krachtige gebruikersvriendelijke software voor content management en e-commerce.

 • Composable architecture

  Verandering is een gegeven. Meer bezoekers, meer kanalen, technologische innovatie en betere service. Wij geloven in composable architectures gebouwd voor verandering. Best of breed, API-first, cloud native en headless.

De juiste digitale tools

Voor digitale organisaties is innovatie de motor achter groei. Innovatie door het ontwikkelen van nieuwe producten, nieuwe vormen van dienstverlening en snellere en betere service over alle kanalen heen.

Traditionele CMS-en en e-commerce systemen zijn niet gemaakt voor deze mate van verandering. Doorontwikkeling gaat traag, onderhoudskosten zijn hoog en performance is slecht.

Remt je huidige platform strategische ambities? De overstap naar een modern CMS of commerce platform kan het verschil maken.

Waar Touchtribe mee helpt

 • Opzet strategie

  Een digitaal platform gaat over meer dan technologie alleen. Het is de belichaming van hoe een bedrijf is georganiseerd. Touchtribe ontwikkelt een digitale strategie die aansluit op de behoeften van je business en rekening houdt met de randvoorwaarden van IT.

 • Altijd moderne technologie

  Een moderne architectuur wordt gekenmerkt door best of breed oplossingen die door API's gezamenlijk een wendbaar en schaalbaar platform vormen. Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het geheel onderhoudsvrij, flexibel en schaalbaar is. Zo maken we gebruik van BigCommerce, Contentful en Storyblok.

 • Unieke digitale ervaringen

  Met een composable architecture, bouwen we unieke digitale ervaringen voor jouw klanten. Zo helpen we organisaties naar de volgende fase in hun digitale bedrijfsvoering.

Op zoek naar een modern CMS?

De specialisten van Touchtribe helpen graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen. We nemen binnen 1 werkdag contact op.