Commerce Layer is een API First commerce platform. Superflexibel, lichtgewicht en tegelijkertijd enorm krachtig. Composable Commerce zoals het bedoeld is en waar we bij Touchtribe geen genoeg van kunnen krijgen.

Partners

Commerce Layer

Composable Commerce zoals het bedoeld is

Commerce Layer is een API First commerce platform. Superflexibel, lichtgewicht en tegelijkertijd enorm krachtig. Composable Commerce zoals het bedoeld is en waar we bij Touchtribe geen genoeg van kunnen krijgen.

  • Focus op Commerce

    Commerce Layer focust op commerce, niet op content en biedt hierdoor ongeëvenaarde flexibiliteit. Door de twee duidelijk te scheiden, stelt Commerce Layer ontwikkelaars in staat moeiteloos te schalen en marketeers in staat boeiende winkelervaringen te ontwerpen met behulp van gespecialiseerde beheertools.

  • API First

    Commerce Layer is écht API First en 100% headless. Dit in tegenstelling tot vele systemen, die omgebouwd zijn van traditionele monoliet. Dankzij de uitstekende API's is Commerce Layer een genot om te implementeren.

Commerce Layer is verfrissend anders

Commerce Layer onderscheidt zich in het e-commerce landschap met zijn uitgesproken nadruk op pure eCommerce, verstoken van de beperkingen van content management. Deze baanbrekende aanpak zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor bedrijven naadloos kunnen integreren met elke front-end, CMS of tech stack. Door eCommerce af te bakenen van content geeft het ontwikkelaars de vrijheid om onbeperkt te innoveren, terwijl het marketingteams in staat stelt boeiende shoppingjourneys te ontwikkelen met behulp van de beste gespecialiseerde tools. Het is niet zomaar een e-commerce platform; het is een revolutie in de manier waarop online transacties en creativiteit met elkaar verbonden zijn.

Zoekt u een Commerce Layer partner?

Bent u op zoek naar een partner om uw e-commerce platform naar een volgend niveau te tillen? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat maakt Commerce Layer anders dan andere eCommerce platformen

Commerce Layer beperkt zich tot de essentie van eCommerce, namelijk de digitale transactie. In het systeem van Commerce Layer wordt geen marketingcontent of uitgebreide productinformatie opgeslagen. Hiervoor dient gebruik gemaakt te worden van een CMS of een PIM. Dit lijkt een beperking, maar in de praktijk maakt dit het systeem juist extreem flexibel.

Ondersteunt Commerce Layer meerdere storefronts?
Ondersteunt Commerce Layer abonnementen?