storyblok headless cms solutions touchtribe

Solutions

Storyblok: Krachtige content experiences

Hèt headless CMS voor developers en marketeers

Storyblok stelt organisaties in staat krachtige content experiences te leveren op elk digitaal platform: webshops, corporate websites, mobiele apps en interactieve schermen. De combinatie van een visuele editor en makkelijk aanpasbare contentblokken maakt dit een geliefd CMS bij marketeers. De headless-architectuur geeft de flexibiliteit om snel betrouwbare digitale platforms te bouwen.

Klaar voor een headless CMS?

Bent u op zoek naar een Storyblok implementatie partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Storyblok Content Management Systeem logo
  • Visuele editor

    Storyblok beschikt over een visuele editor om on-page wijzigingen door te voeren. Hiermee geeft u uw content team een productiviteitsboost.

  • Internationalisatie

    Met Storyblok bedient u vanuit één CMS meerdere landen en talen. Dit geeft de mogelijkheid een content locatie strategie te adopteren.

  • Geen onderhoud

    Het CMS wordt als software as a service geleverd. Hierdoor hoef je geen onderhoud te plegen of updates uit te voeren. Je bent altijd voorzien van de laatste versie.

Storyblok is gebouwd voor multichannel e-commerce

Maak en organiseer uw inhoud één keer en publiceer deze vervolgens overal. Met de schone gegevensstructuur kunt u inhoud op meerdere platforms publiceren - van internet tot mobiel, VR, IoT en nog veel meer. Met de preview direct in de interface en eenvoudige integratiemogelijkheden met third party apps is dit CMS een winnende oplossing voor iedere commerce organisatie.

Vraag advies aan over Storyblok 

Bent u op zoek naar een Storyblok partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat is het verschil tussen Storyblok en een CMS?

De standaard beschikbare contentmanagementsystemen (CMS) zijn gebouwd rond één vorm van content presentatie, namelijk een website. Dit maakt hen voornamelijk webpublicatietools in plaats van contentbeheersystemen. Ze bieden vaste sjablonen met inhoud die zijn gekoppeld aan een presentatielaag. Storyblok heeft daarentegen een model waarbij de inhoud gescheiden is van de presentatie. Hiermee bied je de beste beleving op elk gewenst platform: een webwinkel, mobiele applicaties, IoT devices, chatbots, social commerce en alle digitale platforms waar jouw klanten zich bevinden. Je beheert je content in Storyblok, en de presentatie kan volledig op jouw wensen worden afgestemd.

Een van de belangrijkste USP's van Storyblok is de visual editor. Hiermee is het mogelijk om on-page wijzigingen in je content te maken.

Hoe werkt Storyblok’s image service?
Wat maakt dit CMS anders?