Ontwikkelaar van Touchtribe bouwt een cloud native oplossing

Services

Headless Commerce

Bied een onderscheidende shopping experience

Waarom lijken zoveel webwinkels zo op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Met headless commerce technologie kunnen merken unieke en onderscheidende shopervaringen neerzetten. Wij bouwen headless commerce platforms waarmee merken klaar zijn voor de toekomst.

Klaar voor headless commerce?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste platform keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige e-commerce situatie en de uitdagingen.

Developer strategy building CMS
 • Commerce as a service

  Onze commerce as a service oplossingen op basis van BigCommerce en Shopify Plus zorgen voor flexibiliteit, wendbaarheid en de juiste integraties met je applicatielandschap.

 • Omnichannel in plaats van multichannel

  Dankzij een headless architectuur is het mogelijk om bezoekers een geïntegreerde klantreis te geven over alle touchpoints. Van website en app tot fysiek loket.

 • Betere performance

  Voor de presentatielaag van je website kiezen we de meest geschikte technologie. We zijn niet gebonden aan vaste formats of plugins. Zo zorgen we dat je website de uitstraling heeft exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Waar Touchtribe mee helpt

 • Headless development

  Onze developers bouwen jouw commerce platform volledig volgens de laatste technologische standaarden. We zorgen ervoor dat je op ieder kanaal de beste klantbeleving kan bieden en klaar bent om de volgende stap te zetten in je digitale transformatie. 

 • E-commerce CMS

  Met headless API-first commerce platform BigCommerce zetten we de ideale experience neer voor jou, en voor je gebruikers. BigCommerce wordt aangeboden als SaaS-platform. Dat betekent dat je altijd over de meest actuele software beschikt en dure upgrades tot het verleden behoren. Deze commerce oplossing koppel je naadloos aan andere applicaties, zoals productinformatie management software.

Whitepaper download

Wil je ook precies weten wat headless commerce is, hoe het werkt, wat de voordelen en uitdagingen zijn en waarom headless commerce de toekomst van e-commerce is? Download direct de whitepaper.

Whitepaper De toekomst van e-commerce is headless