Services

Leveranciersportalen

Efficiënter samenwerken met leveranciers

Een leveranciersportaal (of Supplier Relationship Management portaal) is een online omgeving waar leveranciers inloggen om informatie over lopende orders op te halen en facturen, contracten en andere documentatie te beheren. Een goed ingericht leveranciersportaal geeft leveranciers inzicht in alle informatie die zij nodig hebben om goed te functioneren. Vanuit een centrale plek die altijd beschikbaar creëert dit helderheid, efficiëntie en verbetert de relatie.

Advies over leveranciersportalen

Wil je meer informatie over een leveranciersportaal? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Betere samenwerking faciliteren

Heeft jou organisatie met veel verschillende leveranciers te maken? Dan is het beheren van de samenwerking met deze partijen een uitdaging. Onze leveranciersportalen stellen leveranciers in staat data aan te passen zonder tussenkomst van medewerkers. Een efficiënte en veilige omgeving voor alle informatie, van orders tot producten en bestellingen tot facturen.

Developer van Touchtribe werkt aan een online leveranciersportaal

Voordelen van een leveranciersportaal

Het is belangrijk dat iedereen altijd over dezelfde data beschikt. Daarom zorgen wij ervoor dat er een API beschikbaar is voor alle leveranciers. Zo wordt alle data in de systemen consistent gehouden en beschikt iedereen over de juiste informatie.

  • Tijdsbesparing

    Door transparantie in data zullen er minder vragen komen vanuit leveranciers. Daarnaast hoeft er geen data bijgehouden te worden in verschillende systemen. Dit zorgt, samen met gestroomlijnde processen, voor een grote tijdsbesparing.

  • Consistente data

    Omdat alle data op één plek is verzameld is deze consistenter. Minder kans op fouten. Zo zijn er minder medewerkers nodig om hetzelfde aantal leveranciers te bedienen.

  • Communicatie

    Een online portaal is 24/7 beschikbaar. In combinatie met gerichte communicatie vermindert dit de druk op de serviceafdeling. Zo tilt een portal de samenwerking en interne efficiëntie naar een hoger niveau.

Advies over leveranciersportalen

Wil je meer informatie over een leveranciersportaal? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.