Touchtribe bouwt business portalen waarmee bedrijven concurrentievoordeel behalen. Neem contact met ons op!

Services

Business portalen

Werk efficiënter samen met klanten en leveranciers

Met een online business portaal of mijn-omgeving kunt u gebruikers op ieder moment van dienst zijn. Door een selfserviceportal te bieden, kunnen organisaties de gebruikerstevredenheid verhogen en bedrijfsdoelen sneller bereiken.

Wij bouwen digitale business portals op maat
 • Waardevol inzicht

  Het aanbieden van een online portaal levert waardevolle informatie op. Deze data geeft inzicht waarmee u uw dienstverlening kan verbeteren, nieuwe services kan ontwikkelen of beter kunt anticiperen op de markt waarin u actief bent.

 • Backoffice integratie

  Onze developers integreren uw volledige IT ecosysteem om te zorgen dat data en processen op de juiste manier aansluiten op uw business portaal. Dit doen we met API’s en microservices voor maximale onderhoudbaarheid.

 • Betere klantrelatie

  Via een mijn-omgeving bent u op ieder gewenst moment in contact met klanten of leveranciers en bent u in staat hen, al dan niet geautomatiseerd, snel te helpen of van informatie te voorzien.

Touchtribe bouwt klantportalen en mijnomgevingen die aansluiten op jouw business

Hoe wij werken

Wij bouwen complete websites en webshops die perfect werken en er fantastisch uitzien op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience en dat doen wij ook. Daarom werken we alleen met content managementsystemen die extreem gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn.

 • Complete ervaringen

  We bouwen user experiences van A tot Z. Daarvoor gebruiken we moderne technieken als React, NextJS en TypeScript. Met het gebruik van composable content solutions zoals Storyblok en Contentful of de composable commerce oplossing van BigCommerce zetten we de ideale experience neer voor jou en je gebruikers.

Ontvang advies over business portalen

Bent u op zoek naar een oplossing in de vorm van een klantportaal, leveranciersportaal of mijn-omgeving?  Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contact formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.