Technologie

SaaS first

Door gebruik te maken van software as a service diensten zijn organisaties beter in staat de waarde van hun technologiestack inzichtelijk te maken. Bij een Saas first benadering kiezen organisaties een bestaande software dienst boven een custom build oplossing. Door meerdere saas applicaties in te zetten om je business doelstellingen te behalen ontstaan er een toekomst best of breed ecosysteem.

Kies vandaag voor SaaS first!

Klaar om je ecosysteem naar het volgende niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuwe mindset

Het toepassen van een saas first strategie vraagt om een nieuwe technologische mindset en een kritische blik naar je digitale platform. Hoe worden de missiekritische processen ondersteund? Welke software is het belangrijkst voor je organisatie, is dit systeem verouderd? Hoe wordt het ondersteund en komen er nog updates en upgrades uit, en welke kosten zijn hiermee gemoeid? Door jezelf deze vragen te stellen en naar de toekomstbestendigheid van je platform te kijken is het bewegen naar een saas first strategie mogelijk interessant voor je organisatie. 

De juiste software keuze

Voor ieder bedrijfsproces zijn er verschillende software as a service (SaaS) diensten met ieder hun eigen voordelen beschikbaar. Wij helpen de keuze te maken voor de juiste oplossing, op basis van je zakelijke behoeften en ambities van je merk.

Kies voor SaaS first!

Klaar om je ecosysteem naar het volgende niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.