Technologie

Cloud native software

Door gebruik te maken van cloud native software diensten zijn organisaties beter in staat de waarde van hun technologiestack inzichtelijk te maken. Bij een cloud native benadering kiezen organisaties een bestaande software dienst boven een custom build oplossing. Door meerdere saas applicaties in te zetten om je business doelstellingen te behalen ontstaan er een toekomst best of breed ecosysteem.

Kies vandaag voor cloud native!

Klaar om je ecosysteem naar het volgende niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuwe mindset

Het toepassen van een cloud native strategie vraagt om een nieuwe technologische mindset en een kritische blik naar uw digitale platform. Hoe worden de missiekritische processen ondersteund? Welke software is het belangrijkst voor uw organisatie, is dit systeem verouderd? Hoe wordt het ondersteund en komen er nog updates en upgrades uit, en welke kosten zijn hiermee gemoeid? Door deze vragen te stellen en naar de toekomstbestendigheid van uw platform te kijken is het bewegen naar een cloud native strategie mogelijk interessant voor uw organisatie. 

De juiste software keuze

Voor ieder bedrijfsproces zijn er verschillende software as a service (SaaS) diensten met ieder hun eigen voordelen beschikbaar. Wij helpen de keuze te maken voor de juiste oplossing, op basis van je zakelijke behoeften en ambities van je merk.

Kies voor cloud native!

Klaar om je ecosysteem naar het volgende niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat is cloud native?

Cloud native software is software die ontwikkeld is ìn de cloud. Dit is anders dan software die is herbouwd om in de cloud te draaien. Als een applicatie cloud-native is, betekent dit dat deze is gebouwd met technieken die ook in de cloud zijn ontwikkeld. Deze technologieën en services zijn veel flexibeler dan traditionele technologieën, wat betekent dat cloud-native applicaties consequent kunnen worden afgestemd en geoptimaliseerd op hun specifieke toepassing, maar ook snelheid, beveiliging en prestaties. Dankzij hun cloud native architectuur kunnen developers sneller nieuwe functionaliteiten en features ontwikkelen en naar productie brengen. Dit is essentieel in een wereld waar de behoeften van klanten en gebruikers snel veranderen.

Wat is een cloud first strategie?
Wat zijn de voordelen van het gebruik van cloud native software?
Belangrijkste features van cloud native software