nice stock image, might delete later

Solutions

Prismic: Contentmanagement versimpelt

Geef je content team de beste tools

Prismic biedt organisaties een eenvoudig maar compleet headless content management systeem, waar zowel developers, marketeers als contentbeheerders mee overweg kunnen. Touchtribe zet dit CMS in in combinatie met headless architectuur.

Klaar voor een headless CMS?

Bent u op zoek naar een Prismic implementatie partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Prismic Content Management Systeem logo
  • Lichtgewicht

    Prismic beschikt over alle basisfunctionaliteiten die nodig is om content te beheren. Hiermee beschik je over een flexibel en lichtgewicht CMS.

  • API-first Prismic

    Door dat Prismic een API-first content management systeem is ben je in staat de beste klantbeleving op ieder gewenst platform te bieden. 

  • Geen onderhoud

    Het CMS wordt als software as a service geleverd. Hierdoor hoef je geen onderhoud te plegen of updates uit te voeren. Je bent altijd voorzien van de laatste versie.

Prismic: Compact en flexibel

Prismic is een eenvoudig maar compleet CMS waarmee op een gebruiksvriendelijke wijze content is te managen, bewerken en publiceren. Vanwege de headless opzet biedt het een hoge mate van vrijheid en maakt het een CMS geschikt om content voor websites, webshops, mobiele apps of platforms mee te beheren gebouwd in iedere technologie, framework of ontwikkeltaal.

Vraag advies aan over Prismic 

Bent u op zoek naar een Prismic partner? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat is het verschil tussen Prismic en een CMS?

De standaard beschikbare contentmanagementsystemen (CMS) zijn gebouwd rond één vorm van content presentatie, namelijk een website. Dit maakt hen voornamelijk webpublicatietools in plaats van contentbeheersystemen. Ze bieden vaste sjablonen met inhoud die zijn gekoppeld aan een presentatielaag. Prismic heeft daarentegen een model waarbij de inhoud gescheiden is van de presentatie. Hiermee bied je de beste beleving op elk gewenst platform: een webwinkel, mobiele applicaties, IoT devices, chatbots, social commerce en alle digitale platforms waar jouw klanten zich bevinden. Je beheert je content in Prismic, en de presentatie kan volledig op jouw wensen worden afgestemd.

Wat maakt dit CMS anders?