Ontwikkelaar van Touchtribe bouwt een cloud native oplossing

Services

B2B commerce

Innovatieve digitale platformen voor B2B webshops

Voor retailers zijn webshops al jaren een onmisbaar verkoopkanaal. B2B-organisaties kunnen hier niet langer in achterblijven. Daarom bouwen wij custom shops voor B2B, met B2C-gebruiksgemak, zodat u uw klanten sneller en beter kunt bedienen.

Linda is frontend developer bij Touchtribe
 • Typische B2B-features

  Een B2B commerce platform kent een aantal typische B2B-features, waarmee het zich onderscheidt van een B2C-store. Denk aan specifieke prijsafspraken voor bepaalde klantgroepen, beheer van bedrijfsaccounts en een invoicing-portal.

 • Hoge performance

  In de digitale wereld telt iedere seconde, daarom zijn een lage laadtijd en hoge performance van de webshop belangrijk. Zo vinden uw klanten altijd snel wat ze nodig hebben. 

 • Development snelheid

  Om relevant te blijven in de markt, is een korte time to market en snelle doorontwikkeling van groot belang. Dankzij het gebruik van moderne platformen, zoals BigCommerce, zorgen wij voor snelle uitrol van nieuwe features.

Ontwikkeling van uw B2B-platform

Wij zorgen ervoor dat een high-end design een high-end experience wordt voor iedere bezoeker, terwijl we aan de achterkant een robuuste, schaalbare en makkelijk te onderhouden fundering bouwen voor uw platform. We werken samen met UX designers, visual designers, product owners en back-end developers. We leveren het beste digitale product en zorgen daarnaast voor goed onderhoudbare en uitbreidbare code. Zo bent u altijd up-to-date en future-proof tegelijk. We bouwen niet alleen een gebruiksvriendelijke front-end, maar zorgen ook voor de koppelingen met andere systemen, zoals een ERP, WMS, PIM of OMS. Zo is altijd de juiste informatie voor klanten beschikbaar binnen het B2B-platform. En geen idee wat al deze afkortingen betekenen? Dan praten we u graag bij.

Waar Touchtribe mee helpt:

 • Headless Development

  Onze developers bouwen uw commerce platform volledig volgens de laatste technologische standaarden. We zorgen ervoor dat u op ieder kanaal de beste klantbeleving kan bieden en klaar bent om de volgende stap te zetten in uw digitale transformatie.

 • Altijd moderne technologie

  Een moderne architectuur wordt gekenmerkt door best of breed SaaS-oplossingen, die dankzij uitstekende APIs gezamenlijk een wendbaar en schaalbaar platform vormen. Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het platform onderhoudsvrij, flexibel en schaalbaar is. Zo maken we voor commerce gebruik van ShopifyPlus en BigCommerce.

Klaar voor headless commerce?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste platform keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige e-commerce situatie en de uitdagingen.