Commerce

Multi-storefront

Versterk je e-commerce strategie

In een tijdperk waarin digitale snelheid en aanpassingsvermogen cruciaal zijn, biedt een multi-storefront oplossing e-commerce organisaties de flexibiliteit om snel te schakelen. Lanceer en valideer in no-time meerdere webshops of brandstores, optimaliseer voor seizoensgebonden producten, en blijf voorop in de e-commerce race.

Krijg e-commerce advies

Op zoek naar een B2B of B2C e-commerce oplossing? De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste keuze voor het meest geschikte platform te maken. Bel Rogier op 06-43083025, of beschrijf in het contactformulier je wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.

 • Meer webshops, 1 backend

  Met multi-storefront beheer je meerdere webshops of storefronts, zoals verschillende brand stores, vanuit één centrale e-commerce-platform waarmee je orderverwerking doet en betalingen en klantinformatie beheert.

  💡 Lees ons blog over voordelen van multi-storefront

 • Vergroot je marktaandeel

  Breid je afzetgebied uit en vergroot naar nieuwe klantsegmenten, lanceer unieke merken en beheer dit alles moeiteloos vanaf één platform. Dit is in de toekomst van e-commerce.

  📞 Plan een gesprek met een expert

Een multi-storefront oplossing geeft onze klanten de snelheid en efficiëntie om zich aan te passen aan veranderende marktbehoeften.

Rogier de Graaf, Business director Touchtribe

Zo pakken wij projecten aan

De sleutel tot een succesvolle oplevering en doorontwikkeling zit in een voorspelbaar proces. Hier gaan wij als digital agency een nauw partnership met jouw organisatie aan. Wij werken in fases om zo efficiënt mogelijk om te gaan met budget en planning.

 • Understand

  Dit is de fase waarin we elkaar leren kennen. We doen een expert review van het huidige platform en verkennen de potentie van verschillende strategische invalshoeken en bepalen een stip op de horizon. Tijdens een tech safari stellen we de ideale architectuur vast en identificeren we focusmetrics voor het project. Ook worden de roadmap en inschatting van het traject vastgesteld.

 • Development

  Een multidisciplinair scrum team begint met de uitwerking en implementatie en werkt toe naar de eerste oplevering. De architectuur, het concept ontwerp en de uitkomst van de scoping sessie zijn de belangrijkste input voor het team om de eerste implementatie sprint te starten. Op basis van de gezamenlijk vastgestelde werkwijze wordt de verdere technische realisatie uitgevoerd middels de scrum methode.

 • Deliver

  We leveren een platform op wat voldoet aan de laatste technische standaarden en hoog scoort op de performance KPI’s van zoekmachines zoals Google. Onze specialisten werken nauw samen met de content managers om ervoor te zorgen dat zij goed uit de voeten kunnen met het nieuwe CMS.

 • Scale & Perform

  Met de lancering van de nieuwe website of e-commerce platform is de eerste stap gezet. Afhankelijk van de roadmap ontwikkelen we door aan nieuwe functies en features en zorgen we dat je platform optimaal presteert en converteert.

Op zoek naar een e-commerce partner?

Onze e-commerce specialisten helpen graag. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact op.

Multi-storefront cases

Bekijk hier onze multi-storefront cases, waarin onze klanten hun marktbereik hebben vergroot, operationele efficiëntie hebben verbeterd en time-to-market hebben versneld.