Wij hielpen Spaces met de realisatie van hun digitale platform. Alle kantoorruimtes over de hele wereld zijn eenvoudig te vinden met behulp van een krachtige zoekfunctie.

Spaces

Kantoorruimtes met internationale allure

Wie inspirerende co-working plekken zegt, zegt Spaces. Wij helpen het bedrijf met de realisatie van hun digitale platform. Alle kantoorruimtes over de hele wereld zijn eenvoudig te vinden met behulp van een krachtige zoekfunctie. Niet alleen in het Nederlands, maar in tientallen talen.

spacesworks.com

Gepersonaliseerd zoeken

Door de omvangrijke gebruiksdata van Spaces te combineren met onze design expertise kwamen we tot de ontdekking dat de zoekfunctie een flinke opfrisbeurt kon gebruiken. De zoekfunctie die we hiervoor ontwierpen doet suggesties die naadloos aansluiten op de behoeftes van de gebruiker. Denk aan het tonen van mogelijke werkplekken in de buurt op basis van de gps-locatie van de gebruiker.

Spaces case

Gestroomlijnde conversie

Naast de zoekfunctie bleek ook het inschrijfformulier een flinke drop-off in conversie te veroorzaken. Dit formulier is de belangrijke laatste stap in de funnel voor Spaces om waardevolle leads te krijgen. Het nieuw gestroomlijnde formulier biedt een duidelijke propositie voor de gebruiker én levert meer resultaat met minder invoervelden.

Over Spaces

De manier waarop mensen werken is wereldwijd aan het veranderen. Betere omstandigheden, minder reistijd, zelf in kunnen vullen op welk moment er gewerkt wordt; verschillende redenen waarom zowel freelancers als grotere bedrijven inzetten op flexibel werken en coworking. Spaces heeft zich in het afgelopen jaar stevig gepositioneerd op deze uitbreidende markt. Met de meest recente uitbreidingen zijn er tegenwoordig meer dan 300 verschillende locaties te vinden in bijna 50 landen, and counting, met bijna 2 locaties per week. Dit houdt in dat er ook op digitaal vlak flink opgeschaald moest worden.