Touchtribe is certified AWS partner

Partners

Amazon Web Services

Touchtribe certified AWS partner

Public cloud is niet meer weg te denken uit de technologiestack van moderne organisaties. Onze developers hebben zich gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) en hebben alle kennis in huis om je verder te helpen. Wij begeleiden onze klanten in hun weg naar een succesvolle en kostenefficiënte inzet van de cloud.

Advies over AWS?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Touchtribe is AWS technologie partner
 • Wat is AWS?

  AWS staat voor Amazon Web Services en is een van 's werelds grootste aanbieders van public cloud diensten. Dit cloudplatform bevat meer dan 200 beschikbare services om cloud native applicaties te bouwen en er worden doorlopend nieuwe features beschikbaar gesteld waar organisaties hun voordeel mee kunnen doen. AWS is marktleider in serverless, een manier om applicaties te laten draaien zonder u zorgen te hoeven maken over serverconfiguraties. Dit zorgt ervoor dat wij nog sneller applicaties kunnen ontwikkelen en releasen!

Wat betekent AWS voor bedrijven?

Voor veel organisaties is de sleutel tot succes ‘snelheid in digitale innovatie’. Amazon Web Services biedt veel innovatieve functionaliteiten standaard aan. Zo kan je met de laatste technieken experimenteren, deze valideren en implementeren. Dit zorgt voor wendbaarheid en flexibiliteit.

Door de wereldwijde infrastructuur zijn webapplicaties altijd goed bereikbaar. Bovendien beschikt AWS over uitgebreide geautomatiseerde security features en audit trails, waardoor organisaties aantoonbaar compliant zijn.

Touchtribe ontwikkeld oplossingen op het Amazon Web Services platform
 • Licentiekosten

  AWS werkt volgens het "pay-per-use" principe, wat inhoudt dat er betaalt voor de resources die gebruikt worden. Door het slim inzetten van resources zijn budget- en kostenbeheer eenvoudig te implementeren en te beheren. Zo betaalt je nooit te veel.

 • Security & compliance

  Het AWS cloud platform is gebouwd volgens de hoogste normen voor privacy en gegevensbeveiliging en maakt gebruik van het Shared Responsibility Model. Dit model definieert de verdeling van verantwoordelijkheden voor beveiliging in de cloud tussen Amazon Web Services en de klant. Onze developers richten je platform zo in, dat je hier geen risico in loopt.

  Ook wordt AWS continu geaudit op een tal van security en compliance gebieden zoals de diverse SOC rapportages en 
ISO 9001, ISO 27001, voor kwaliteitsmanagement en databeveiliging.

Advies over AWS?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Voordelen van AWS

 • Toekomstbestendig & innovatief

  Door applicaties te ontwikkelen binnen de AWS cloud beschik je over een moderne IT architectuur die klaar is voor de toekomst.

 • Schaalbaar / high traffic

  Het tijdperk van rokende servers door piekbelasting is voorbij. De infrastructuur van AWS geeft de mogelijkheid om oneindig te schalen (als dat nodig is).

 • Uitgebreid ecosysteem

  In het AWS cloud-platform zijn standaard meer dan 200 diensten beschikbaar om cloud native applicaties te bouwen.

Hoe werken licentiekosten binnen public cloud?

Veel bedrijven maken gebruik van verschillende bedrijfsapplicaties om hun processen te managen. Door de jaren heen zijn licentiemodellen van softwarevendoren veranderd. Waar vroeger software werd gekocht, is momenteel het maandelijkse subscription model of pay-per-use gangbaar. 

Het in gebruik houden van verouderde software kan in veel gevallen onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Door goed naar je huidige licenties te kijken en de mogelijkheden van de cloud te benutten kan je de kosten beter in de hand houden.

Maak kosten inzichtelijk

Weinig organisaties voeren kosten-batenanalyses uit van de software die ze gebruiken, terwijl softwarelicenties een groot deel van het totale IT-budget vormen. Breng daarom gebruikte software binnen de organisatie in kaart. Kom erachter over welke functionaliteit medewerkers tevreden zijn en welke applicaties of features ze nooit gebruiken.

Pay-per-use met AWS

Aan het gebruik van een cloudplatform zijn altijd kosten verbonden. AWS werkt volgens het ‘pay-per-use’ principe, wat betekent dat je alleen betaald voor wat je gebruikt. Door het slim inzetten van resources zijn budget- en kostenbeheer eenvoudig te implementeren en te beheren. Zo betaalt je nooit te veel.