Serverless development door Touchtribe

Technologie

Serverless: maximale wendbaarheid

Het belangrijkste voordeel van serverless is de hoge snelheid waarmee oplossingen ontwikkeld en gelanceerd kunnen worden. De developers van Touchtribe hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op het AWS cloud platform waarmee we onze klanten begeleiden naar een succesvolle inzet van moderne applicaties.

Behoefte aan een serverless oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat betekent serverless applicaties draaien?

Het serverless draaien van applicaties betekent niet dat er geen server aan te pas komt. Bij een serverless architectuur beheert de cloudprovider, in het geval van Touchtribe is dit AWS, de toewijzing van resources voor applicaties op een dynamische manier. Dit zorgt ervoor dat developers zich niet met de inrichting van servers en beheer van infrastructuur hoeven bezig te houden. Doordat de operations volledig in handen van de cloudprovider lijkt het alsof er geen servers nodig zijn, dat is waar de term serverless vandaan komt.

Voordelen van serverless

Serverless is de toekomst voor verschillende digitale toepassingen. Daarnaast is het ideale aanpak voor  zowel development agencies als organisaties die zelf hun applicaties bouwen en beheren vanwege de volgende voordelen:

 • Efficiënt gebruik van resources

  De diensten van Amazon kunnen op iedere gewenste wijze worden samengesteld. Door de juiste bouwstenen en managed services te selecteren, stellen we de meest efficiënte combinatie van noodzakelijke resources samen.

 • Snelle go to market

  Door gebruik te maken van serverless oplossingen kunnen ontwikkelteams sneller developen, feedback verkrijgen en verwerken en sneller applicaties en features releasen.

 • Rendabele oplossingen

  AWS werkt volgens het "pay-per-use" principe, wat inhoudt dat er betaalt voor de resources die gebruikt worden. Door het slim inzetten van resources zijn budget- en kostenbeheer eenvoudig te implementeren en te beheren. Zo betaalt je nooit te veel.

 • Focus op code, niet op operations

  Serverless zorgt ervoor dat developers zich niet bezig hoeven te houden met het inrichten van servers en het beheren van de infrastructuur. Zo kunnen zij zich volledig focussen op het doorontwikkelen van applicaties en functionaliteit.

 • Support de belangrijkste code-talen

  Het AWS platform biedt met Lambda out-of-the-box development tools voor de meeste development talen. Lambda is een service waarmee code naar AWS kan worden geuploaded, zodat deze middels de serverless infrastructuur uitgevoerd wordt.

Behoefte aan een serverless oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.