Technologie

Best of breed technologie

Het bouwen, beheren en onderhouden van een digitaal ecosysteem is een complexe uitdaging. Een best of breed benadering waarbij je gebruikmaakt van de beste software voor iedere specifiek onderdeel als verwisselbare bouwstenen lost dit probleem op.

Ga aan de slag met best of breed!

Klaar om uw digitale platform naar een volgend niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Belangrijke trends

Best of breed oplossingen van Touchtribe
  • Shift van software naar services

    Organisaties geven steeds meer de voorkeur aan services. Hierdoor besparen zij op onderhoudskosten, betalen ze naar gebruik en kunnen ze services aan of uit zetten op ieder willekeurig moment.

  • Alles is cloud native

    Het gebruik van on premise software is verleden tijd. Goede services zijn ontwikkeld in de cloud en maken daarmee optimaal gebruik van belangrijke voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid en performance.

  • Gespecialiseerde services

    Ofwel best of breed. Services met goede API’s zijn relatief eenvoudig met elkaar te combineren. Hierdoor is het niet meer nodig om software aan te schaffen die alle functionaliteiten in één heeft, maar te kiezen voor de beste service op het juiste moment

Van monoliet naar ecosysteem

De beperkingen van verouderde technologie remmen innovatie. Veel organisaties hebben te maken met een complex en monolitisch systeem  en kunnen niet profiteren van nieuwe tools en verliezen snel hun concurrentievoordeel. Door een verouderd platform te vervangen met een microservice architectuur kan een toekomstbestendig ecosysteem worden neergezet.

De composable enterprise

Het idee van de composable enterprise is dat je een ecosysteem samenstelt uit diverse componenten van verschillende software vendoren (best of breed) op de manier zoals jij dat zelf wilt, om je business op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Oplossingen voor een best of breed strategie 

Digital consulting

Is uw bedrijf klaar voor de volgende stap op het gebied van digitaal? Wij helpen organisaties met digital consulting en het opzetten van strategische business doelstellingen en de vertaling naar innovatieve digitale oplossingen.

Expert review

Codekwaliteit is niet alleen belangrijk voor de snelheid van doorontwikkeling, het verbetert ook de gebruikerservaring en ranking binnen zoekmachines. Met onze expert review brengen wij de kwaliteit van uw webapplicatie in kaart en geven inzicht in mogelijke verbeteringen.

Ga aan de slag met best of breed!

Klaar om uw digitale platform naar een volgend niveau te tillen? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.