ShopifyPlus solutions touchtribe

Solutions

Shopify Plus: Schaalbaar e-commerce

Het e-commerceplatform voor grote merken

Met Shopify Plus beschikken merken over een schaalbaar e-commerce platform voor het efficiënt bouwen en verrijken van een unieke online shopervaring. Door middel van microservices en API’s zorgt Shopify plus voor de snelheid en flexibiliteit waar de consument van vandaag om vraagt. Touchtribe helpt merken met Shopify plus een ecommerce platform neer te zetten wat klaar is voor de toekomst.

Vraag een offerte aan voor Shopify Plus

Wilt u Shopify Plus binnen uw organisatie implementeren? Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Shopify Plus logo
  • Onbeperkt integraties

    Verbind uw Shopify platform met uw bestaande digitale landschap om een ​​naadloos, geïntegreerde oplossing te creëren. Van webshop naar ERP-, CRM- en boekhoudsystemen, inclusief line of business applicaties.

  • Uniek ontwerp

    Als onderscheidend merk wilt u geen dertien in een dozijn webshop. Met Shopify Plus hebt u controle over de lay-out van uw shop, de content presentatie en de branding. Zo zetten wij een platform neer wat precies aansluit bij de ambities van uw merk! 

  • Enorm schaalbaar

    Het Shopify Plus platform is oneindig schaalbaar en biedt de mogelijkheid duizenden transacties per minuut te verwerken, zodat uw site altijd beschikbaar blijft en klanten altijd een snelle en prettige browse-experience hebben.

Shopify Plus laat uw merk groeien

Is uw huidige platform niet goed in staat uw verkoopgroei te managen? Shopify Plus heeft alle andere functies die nodig zijn uw bedrijf duurzaam en flexibel uit te breiden. Shopify Plus is een van de meest geavanceerde e-commerceplatforms speciaal ontworpen voor grote merken en merken die groot willen worden. Het platform wordt volledig als SaaS geleverd en is in tegenstelling tot cms-en die niet cloud native zijn enorm schaalbaar, betrouwbaar en flexibel. Ook wordt het platform continu doorontwikkelt om maximale efficiëntie te blijven garanderen.

Zoekt u een Shopify partner?

Bent u op zoek naar een partner om uw e-commerce platform naar een volgend niveau te tillen? De specialisten van Touchtribe helpen u graag verder. Bel Gert op 06-55716180, of beschrijf in het contactformulier uw wensen, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.