Services

Headless development

Ultieme vrijheid voor development teams

Wij bouwen websites waarmee jouw merk klaar is voor de toekomst. We ontwikkelen een digitale infrastructuur waarmee je leider wordt in je sector. Dit doen we met moderne front-end technologie, zodat je website op iedere afzonderlijke plek de beste klantbeleving biedt.

Wil je gaan voor headless development?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Expert van Touchtribe tekent omnichannel strategie uit.
 • Doorontwikkeling gegarandeerd

  Een nieuwe website ontwikkelen is een kostbare exercitie. Door voor headless development te kiezen voeg je ook in de toekomst gemakkelijk nieuwe features toe. Zo blijft je platform altijd bij de tijd. Dit is de laatste nieuwe website die je voor je merk laat maken!

 • Technologie onafhankelijk

  Headless geeft developers veel vrijheid. Voor ieder device of platform kan een eigen aanpak en de beste technologie worden gekozen. Wij bouwen onze frontends bij voorkeur met React, NextJS en Vercel.

 • Design zoals jij dat wilt

  Voor de presentatielaag van je website kiezen we de meest geschikte technologie. We zijn niet gebonden aan vaste formats of plugins. Zo zorgen we dat je website de uitstraling heeft exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Waar Touchtribe mee helpt

 • Experience driven websites

  Wij halen het maximale uit de browser en brengen daarmee jouw merk tot leven. Razendsnel, supersmooth en geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines.

 • Headless CMS

  Met headless API-first content managementsystemen, zoals Contentful of Prismic zetten we de ideale experience neer voor jou, en voor je gebruikers. Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het platform onderhoudsvrij en schaalbaar is.

 • Headless Commerce

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van headless webshops, die niet standaard zijn. Denk aan Brand Stores met een beperkt aantal producten, maar maximale merkbeleving. Of een shoppable adviesmodule. Niets is onmogelijk, dankzij de volledige vrijheid in de frontend.

Interesse in een headless oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.