Touchtribe werkt met headless technologie

Services

Headless CMS implementaties

Omnichannel content management is de toekomst

Een headless CMS helpt merken om consumenten op alle touchpoints een consistente merkervaring te geven. Door de enorme groei van digitale ecosystemen van merken is focus op de juiste beleving zeer belangrijk.

Een headless CMS implementeren?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Ontdek de development services van Touchtribe
 • Consistente content op ieder kanaal

  Bied altijd en op ieder kanaal de meest relevante en gepersonaliseerde content.

 • Technologie onafhankelijk

  In een headless architectuur opereren content, applicatielogica en user interfaces onafhankelijk van elkaar door middel van API’s. Hierdoor kunt u voor ieder touchpoint de meest geschikte technologie gebruiken..

 • Makkelijk te integreren

  Dankzij open API’s kan informatie uit verschillende backendsystemen aan de voorkant naadloos met elkaar geïntegreerd worden.

Wat is een Headless CMS?

Headless betekent dat de front- en back-end van elkaar gescheiden zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om unieke belevingen te bieden op ieder platform, terwijl de content op één plek beheerd kan worden. Dat kan een webshop zijn, maar ook mobiele apps, IoT devices, chatbots, social commerce of andere digitale platformen waar je doelgroep zich bevindt. 

Een headless CMS is een systeem om content in te beheren. Via API’s wordt deze content geleverd op de plek waar je deze wilt hebben. Door deze aanpak maakt het een niet uit hoe en waar de inhoud wordt weergegeven. Het CMS heeft maar één focus: het opslaan en leveren van content.

Waar Touchtribe mee helpt

Digital consultant van Touchtribe tekent architectuur uit
 • Headless development

  Wij bouwen state-of-the-art websites en webapplicaties bovenop een headless CMS, zoals Contentful of Storyblok. Dankzij de vrijheid die deze systemen aan developers bieden, kunnen we kiezen voor de beste front-end technologie. Hiermee creëren we websites die razendsnel, supersmooth werken op ieder device en een genot zijn voor het oog.

 • Headless commerce

  Waarom lijken zoveel webwinkels zo op elkaar? Dat vragen wij ons ook af. Dankzij headless technologie kunnen merken unieke en onderscheidende shopervaringen neerzetten.

 • Technologie selectie

  Wij geloven in een headless architectuur op basis van stapelbare gespecialiseerde SaaS-oplossingen, zoals een headless CMS of Commercesysteem. In een selectietraject begeleiden we klanten bij het selecteren van de juiste oplossingen.

Interesse in een headless oplossing?

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180 of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.