Business consultant stelt replatforming traject voor

Services

Replatforming van uw CMS

Stap over naar een toekomstbestendig digitaal platform

Touchtribe stelt organisaties in staat om hun strategische ambities waar te maken met een innovatief headless digitaal platform. Matcht uw huidige platform niet met uw toekomstvisie? Touchtribe helpt organisaties met de migratie van een legacy CMS of commerce platform naar een moderne, schaalbare en flexibele digitale omgeving.

Replatformen naar een toekomst vast CMS?

De specialisten van Touchtribe helpen je graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Middels replaforming stapt u over naar een modern CMS
 • Unieke ervaringen

  Met een frictieloze en onderscheidende gebruikerservaring worden bezoekers klanten en worden klanten fans. De browser van uw klant is onze arena.

 • Maximale controle

  Wij verzorgen de techniek, maar we geven u het stuur in handen met krachtige en gebruikersvriendelijke software voor content en eCommerce.

 • Innovatieve architectuur

  Verandering is een gegeven. Meer bezoekers, meer kanalen, technologische innovatie en betere service. Wij geloven in een architectuur die gemaakt is voor verandering. API-first, cloud native en headless.

Replatforming: maak de juiste keuze voor uw digitale landschap

Voor digitale organisaties is innovatie de motor achter hun groei. Innovatie door het ontwikkelen van nieuwe producten, nieuwe vormen van dienstverlening en snellere en betere service over alle kanalen heen. Traditionele CMS-en en e-commerce systemen zijn niet gemaakt voor deze mate van verandering. Doorontwikkeling gaat traag, onderhoudskosten zijn hoog en de performance is slecht.

Remt het huidige platform de strategische ambities van uw organisatie? Dan is de kans groot dat u met een overstap naar een modern CMS of commerce platform wel het verschil kan maken.

Waar Touchtribe mee helpt

Replatforming naar een toekomstbestendig digitaal platform
 • Opzetten van een duidelijke strategie

  Een digitaal platform gaat over veel meer dan technologie alleen. Het is de belichaming van wie u bent als organisatie. Touchtribe helpt bij het opstellen van een digitale strategie, die volledig aansluit op de behoeften van de business en rekening houdt met de randvoorwaarden van IT.

 • Altijd moderne technologie

  Een moderne architectuur wordt gekenmerkt door best of breed SaaS-oplossingen, die dankzij uitstekende APIs gezamenlijk een wendbaar en schaalbaar platform vormen. Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het platform onderhoudsvrij, flexibel en schaalbaar is. Zo maken we gebruik van BigCommerce, Contentful, Storyblok en ShopifyPlus.

 • Een unieke digitale ervaring

  Dankzij deze moderne headless architectuur, kunnen we unieke digitale ervaringen bouwen voor uw klanten. Hiermee helpen we onze klanten naar de volgende fase in hun digitale bedrijfsvoering.

Ontvang offerte voor replatforming

De specialisten van Touchtribe helpen u graag de juiste technologische keuze te maken. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen.