Services

Custom development

Oplossingen om sneller te gaan

Onze custom development oplossingen worden ingezet door bedrijven die met meerdere missiekritische applicaties en databronnen te maken hebben. Wij zorgen dat alle noodzakelijke functionaliteit samenkomt op de plek waar dat nodig is: een digitaal platform waar klanten, leveranciers en gebruikers zich bevinden.

Heb je een development vraag?

De developers van Touchtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Touchtribe levert custom development diensten
  • Complexe omgevingen

    Wij bouwen composable architectures die aansluiten op de behoefte van gebruikers en meegroeien met de ambities van organisaties. Ook zorgen we voor data-integraties met business software om de beste klantbeleving te bieden.

  • Juiste data beschikbaar

    Zorgen voor de juiste informatie op het juiste moment kan een uitdaging zijn. Om databronnen met verschillende informatie, zoals facturen, orders, communicatie, afspraken en klantinformatie te ontsluiten zijn integraties met afzonderlijke systemen nodig. Met een API-first strategie zorgen we dat functies en systemen met elkaar te verbonden zijn. Zo hebben medewerkers, klanten én leveranciers altijd de juiste informatie op het scherm.

  • Toekomstbestendig platform 

    Het kunnen meebewegen met marktontwikkelingen, het snel doorontwikkelen van uw dienstenportfolio of radicaal het roer omgooien als organisatie. Veel bedrijven willen het, maar kunnen het niet omdat ze vastzitten aan een verouderd systeem. Wij ontwikkelen uitsluitend met cloud native technologie zodat u altijd wendbaar en flexibel bent.

Development uitdaging?

De developers van Touchtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van oplossingen op maat. Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met.

Wat is custom software?

Technologie maakt het voor organisaties mogelijk om direct toegang te hebben tot informatie en nieuwe markten. Echter is de vertaling van een doelstelling of business idee naar een softwaretoepassing complex. Met het juiste team van deskundigen en afweging van alle meespelende factoren is het mogelijk.

Aangezien ieder bedrijf met andere omgevingsfactoren, gebruikers en klanten, industrieën en marktsegmenten werkt, verschillen operationele doelstellingen en daarmee de wensen en eisen van business software. Een standaard software pakket voldoet vaak niet aan de gestelde business doelen. Aan de andere kant zorgt de ontwikkeling van maatwerk software ervoor dat elk aspect van de bedrijfsdoelstellingen centraal staat in het traject van digitale transformatie. Custom software biedt bedrijven verschillende voordelen, zoals verhoogde efficiëntie, merkbeleving en retentie, wendbaarheid en flexibiliteit.

Hoe helpt custom development bedrijven efficiënter te worden?
Hoe helpt custom software met schaalbaarheid?
Hoe past mijn oude software in een moderne tech-stack?