Services header image

Services

Custom development

Software en integraties om sneller vooruit te gaan

Wij bouwen software en integraties voor organisaties met complexe digitale ecosystemen. Onze custom development oplossingen worden ingezet door bedrijven die met meerdere missiekritische applicaties en databronnen te maken hebben. Wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke functionaliteit samenkomt op de plek waar dat nodig is: een digitaal platform waar uw klanten, leveranciers en gebruikers zich bevinden.

Heeft u een development uitdaging?

De developers van Touchtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier je huidige situatie en de uitdagingen.

Amazon webservices specialist
  • Complexe omgevingen

    Wij bouwen omgevingen die aansluiten op de wensen van de gebruiker en makkelijk meegroeien met de ambities van uw organisatie. Ook zorgen we ervoor dat de data die nodig is om de juiste klantbeleving te bieden beschikbaar is. Dit doen we door koppelingen op maat te bouwen waarmee we uw business software integreren.

  • De juiste data beschikbaar

    Zorgen dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is kan een uitdaging zijn. Doordat diverse databronnen over verschillende informatie beschikken, zoals facturen, orders, communicatie, afspraken of klantinformatie dienen er koppelingen met de afzonderlijke systemen opgezet te worden. Met behulp van een API-first strategie zorgen we dat functies en systemen eenvoudig met elkaar te verbinden zijn. Zo hebben uw medewerkers, klanten én leveranciers altijd de juiste informatie op het scherm.

  • Toekomstbestendig platform 

    Het kunnen meebewegen met marktontwikkelingen, het snel doorontwikkelen van uw dienstenportfolio of radicaal het roer omgooien als organisatie. Veel bedrijven willen het, maar kunnen het niet omdat ze vastzitten aan een verouderd systeem. Wij ontwikkelen uitsluitend met cloud native technologie zodat u altijd wendbaar en flexibel bent.

Heeft u een development uitdaging?

De developers van Touchtribe zijn specialisten in het ontwikkelen van oplossingen op maat. Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat is custom software?

Technologie maakt het voor organisaties mogelijk om direct toegang te hebben tot informatie en nieuwe markten. Echter is de vertaling van een doelstelling of business idee naar een softwaretoepassing complex. Met het juiste team van deskundigen en afweging van alle meespelende factoren is het mogelijk.

Aangezien ieder bedrijf met andere omgevingsfactoren, gebruikers en klanten, industrieën en marktsegmenten werkt, verschillen operationele doelstellingen en daarmee de wensen en eisen van business software. Een standaard software pakket voldoet vaak niet aan de gestelde business doelen. Aan de andere kant zorgt de ontwikkeling van maatwerk software ervoor dat elk aspect van de bedrijfsdoelstellingen centraal staat in het traject van digitale transformatie. Custom software biedt bedrijven verschillende voordelen, zoals verhoogde efficiëntie, merkbeleving en retentie, wendbaarheid en flexibiliteit.

Hoe helpt custom development bedrijven efficiënter te worden?
Hoe helpt custom software met schaalbaarheid?
Hoe past mijn oude software in een moderne tech-stack?