Services

Mijn-omgevingen

Geef gebruikers volledige controle

De voorkant gebruiksvriendelijk en intuïtief, de achterkant is buitengewoon slim. Dat zijn de mijn-omgevingen van Touchtribe. Wij automatiseren bedrijfsprocessen, ontsluitingen data uit missiekritische systemen en digitaliseren interacties met klanten. Zo zijn zij in controle.

Stel ons je vraag

Benieuwd naar de mogelijkheden van een mijn-omgeving? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact op.

Beschermde portal

De belangrijkste feature van een mijn-omgeving is de inlogfunctionaliteit, omdat er doorgaans gebruikersspecifieke informatie binnen deze gesloten omgeving wordt weergegeven. De getoonde informatie komt uit back-office systemen die niet toegankelijk zijn voor klanten. Denk aan factuurgegevens, of verbruiksdata van een energieleverancier of mobiele telefoonprovider.

Mijn omgevingen op maat door digital agency Touchtribe

Voordelen van een mijn-omgeving

  • Waardevol inzicht

    Het bieden van een online portaal aan klanten of medewerkers levert waardevolle informatie op. Data geeft inzicht om verbeteringen in dienstverlening door te voeren, nieuwe services te ontwikkelen of beter te anticiperen op de markt waarin je actief bent.

  • Backoffice integratie

    Onze developers integreren je volledige IT ecosysteem om te zorgen dat data en processen op de juiste manier aansluiten op de mijn omgeving. Dit doen we met API’s en microservices voor maximale onderhoudbaarheid.

  • Betere klantrelatie

    Via een mijn-omgeving bent je op ieder gewenst moment in contact met klanten of leveranciers en bent je in staat ze snel, al dan niet geautomatiseerd, te helpen of van informatie te voorzien.

Behoefte aan een mijn-omgeving?

Laat u adviseren over de inzet van een mijn-omgeving door de specialisten van Touchtribe? Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Selfservice

Consumenten eisen gemak en snelle informatievoorziening. Door (zakelijke) klanten het gemak van een mijn omgeving te bieden zijn zij in staat op ieder moment van de dag, via elk device zelf hun gewenste informatie op te zoeken. Denk aan: orderstatus, communicatie, of abonnementsgegevens. Het antwoord vinden op al hun vragen op elk moment, via alle devices.

Optimaliseer uw digitale strategie
B2C & B2B mijn omgevingen