Mobiele apps

Mockup spot4books

De ene app is de andere niet

native of hybride, wij weten wat voor jou het beste werkt

Een app bouwen kan op veel verschillende manieren. Een native app wordt speciaal voor een platform als IOS of Android gebouwd, een hybride app is geschikt voor meerdere besturingssystemen. De eerste geeft meer vrijheid, de tweede kan een stuk sneller worden gebouwd.

Touchtribe is specialist in het ontwikkelen van apps op basis van het hybride framework React Native. Met behulp van React Native kunnen we een stuk sneller en efficiënter native apps bouwen dan gebruikelijk. Zo kunnen we beter inspelen op jouw wensen en behoeftes.

Voor zowel IOS als Android hebben we met React Native maar één codeertaal nodig. En omdat React Native zowel voor het ontwikkelen van een app als van een website in te zetten is, kunnen we heel flexibel werken en snel opschakelen als dat bij jouw wensen en doelstellingen past. Maar natuurlijk altijd met een solide applicatie of websitearchitectuur als resultaat.

De ene app is de andere niet,

wij ontwikkelen wat jij nodig hebt, soms wel 6 keer sneller

Kies je voor een app, dan zijn er verschillende mogelijkheden: native, hybride of lowcode.

native app
Een native app wordt speciaal ontworpen voor iOS en Android. Het grote voordeel is dat het volledige vrijheid geeft om de best mogelijke user experience te ontwikkelen. Het beste resultaat, maar het ook het meest tijdsintensief.

hybride app
Hybride apps kunnen direct voor meerdere besturingssystemen gebruikt worden. Het bouwen kan een stuk efficiënter en dus is het een oplossing waar steeds vaker voor gekozen wordt.

lowcode app
Voor interne mobiele apps kiezen wij vaak voor lowcode oplossingen als Mendix. Met deze technologie kunnen wij tot 6 maal sneller een mobiele applicatie ontwikkelen.

Twijfel je wat voor jou de beste oplossing, dan adviseren we je daar natuurlijk graag over.

Iphone mockup zoopgelost

Meer weten over onze cases en up-to-date blijven van alles binnen TouchTribe?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Bekijk wie we al gelukkig maakten met de beste mobiele apps: