Code

Diensten

Geweldige ervaringen, van start tot finish.

Wij bouwen complete websites, die perfect werken er fantastisch uitzien, op elk device. Onze klanten stellen hoge eisen aan hun user experience, en dat doen wij ook. Daarom werken we uitsluitend met content managementsystemen die extreem gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn.

Work floor

Complete ervaringen

We bouwen gebruikerservaringen van A tot Z, daarvoor gebruiken we moderne front-end technieken zoals React en NextJS. Met het gebruik van headless API-first content managementsystemen, zoals Contentful of Prismic zetten we de ideale experience neer voor jou, en voor je gebruikers.

Onze technische uitgangspunten

We houden ons stevig vast aan onze vier technische pijlers, waarmee we zorgen dat onze klanten digitale koplopers worden, én blijven.

1

Best of breed

De best passende, beschikbare software kiezen per onderdeel dat je nodig hebt.

2

API-first

Met API’s maak je headless mogelijk, waardoor content gemakkelijk te bereiken is en developers hun werk onafhankelijk kunnen uitvoeren.

3

Cloud Native Saas

Alle voordelen van de cloud zitten standaard in deze software, waardoor het systeem onderhoudsvrij en oneindig schaalbaar is.

4

Headless

Volledige vrijheid om de beste experience neer te zetten zonder gehinderd te worden door de beperkingen van back-end software.

Contentful

Wij zijn officieel partner van Contentful, pionier op het gebied van modern content management. Onze developers werken doorlopend met dit platform en beschikken over een certificering. Hiermee kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we alle ins en outs van het platform kennen en weten te benutten.

Ook voor webshops

Gebruiksvriendelijke en onderhoudsvrije webshops maken we ook. Dat doen we met behulp van Shopify Plus, een extreem flexibel en efficiënt e-commerce platform. Met Shopify Plus zorgen we ervoor dat je webshop binnen no-time live staat.

Relax Area

Development teams

De techniek kan al veel, maar om al je online wensen te vervullen heb je ook mankracht nodig. En die kunnen we voor je regelen. Onze front-enders draaien naadloos mee in je team. Of we stellen zelf een team voor je samen, als dat er nog niet is.

Meer nodig dan front-end?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn onderdeel van MakerStreet: een collectief van verschillende bedrijven met digitale specialisten waarbij ondernemerschap centraal staat. Onze collega’s helpen je graag verder met de ontwikkeling van een app, UX, visual design of een van de vele andere specialismen.

Expert review

Behoefte aan een expert review op je huidige platform? Wij kijken graag een keer met je mee en helpen je platform te moderniseren. Neem contact op met ons!