Brainstormen tussen de boeings,

vergaderruimte verhuren en huren via Schiphol Spacemaker

Vraag:

Schiphol Spacemaker is onderdeel van Schiphol Real Estate, een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, beheren en onderhouden van commercieel vastgoed. Ook ontwikkelen ze nieuwe concepten en diensten op de bedrijfsparken van Amsterdam Schiphol Airport. Schiphol Spacemaker is een van die concepten.

Met behulp van Schiphol Spacemaker kunnen bedrijven op Schiphol (vergader)ruimtes die niet worden gebruikt tijdelijk te huur aanbieden. Bijvoorbeeld voor een dag of een dagdeel.

Vraag aan ons was om in samenwerking met MakerLab te testen of gebruikers wel geïnteresseerd waren in een dergelijk digitaal platform. En zo ja, om het platform ook daadwerkelijk snel en slim te bouwen.

 

Oplossing:

In de eerste fase van het project hebben we in samenwerking met MakerLab een user test gedaan om na te gaan of gebruikers wel echt geïnteresseerd zijn in een dergelijke oplossing. Dat bleek zo te zijn, dus hebben we in samenwerking met onze MakerStreet-partner Webflight een vroege testversie gebouwd.

In de tweede fase van de pilot rolt Schiphol Real Estate het concept verder uit. In de komende maanden wordt het platform geoptimaliseerd en kunnen alle kantoren- en bedrijventerreinen op Schiphol vergaderruimten (ver)huren via het platform. Ook organisaties uit de regio kunnen nu hun interesse voor het huren van een vergaderruimte op Schiphol kenbaar maken.

Meer weten over onze cases en up-to-date blijven van alles binnen TouchTribe?

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Bekijk ook onze andere cases: