Business challenges

Experience driven commerce

Geef uw klanten een persoonlijke ervaring

Zo divers als een brandstore in een winkelstraat kan zijn, zo flets en doorsnee zijn ze online. Dit is jammer voor uw klanten en jammer voor uw merk. Experience driven commerce richt zich op het bieden van unieke merkervaringen voor uw klanten. De juiste content op het juiste moment. Ervaringen met uw merk die over de verschillende touchpoints heen, naadloos op elkaar aansluiten.

Vraag advies aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van experience driven commerce? Onze strategen denken graag met u mee. Bel Gert op 06-55716180. Of beschrijf in het contactformulier uw huidige situatie en de uitdagingen.

Persoon bekijkt een webshop op zijn mobiele telefoon
  • Juiste beleving over meerdere touchpoints

    De kern van experience driven commerce is personalisatie, slimme technologie en automatisering gebruiken om uw merk op het juiste moment bij klanten te brengen, met precies de juiste boodschap voor dat moment. De combinatie van het moment, de boodschap en het kanaal creëert de ervaring.

  • Breng uw merk verder

    Voor klanten is het aanschaffen van een product niet het enige dat telt. Het gaat om de totale merkbeleving: Een naadloze experience via verschillende digitale kanalen in combinatie met hoogwaardige content, de beste klantenservice en 1-op-1 contact waarin de merkbelofte naar voren komt.

Combineer creativiteit, data en techniek

Het is eenvoudig om één bericht via elk kanaal op hetzelfde moment te verzenden. Maar een one-to-many aanpak is lang niet zo effectief als een persoonlijk 1-op-1 bericht aan een klant op het kanaal dat ze het meest gebruiken, op het moment dat dit de meeste impact heeft. Breng de juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste klant. Om dit te kunnen bereiken moeten creativiteit, data en techniek naadloos met elkaar samenwerken, ongeacht het door de consument gebruikte kanaal.  

Start vandaag met experience driven!

Customer experiences die leiden tot klanten die langer op u website blijven, meer kopen en uw merk aanbevelen? Dat is waar touchtribe mee helpt. Bel Gert op 06-55716180. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.