People

Rogier de Graaf commercial director bij Touchtribe

01 mei 2023

Amsterdam - 1 mei 2023 - Rogier de Graaf (1986) is per 1 mei 2023 commercieel directeur bij digital commerce agency Touchtribe. De Graaf is sinds 2018 betrokken bij Touchtribe via het Amsterdamse agency collectief MakerStreet.

De Graaf, voorheen Business Director bij MakerStreet, brengt een schat aan ervaring in de digitale industrie met zich mee in zijn nieuwe rol bij Touchtribe. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het sturen van de commerciële strategie van het bedrijf en zal zich richten op het stimuleren van de groei van het bedrijf door nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klantrelaties uit te breiden.

Gert van Vliet, managing director bij Touchtribe is verheugd Rogier de Graaf te verwelkomen als nieuwe commercieel directeur: "Rogier heeft bewezen dat hij een sterke commerciële visie heeft en een uitstekende staat van dienst heeft op het gebied van het opbouwen van succesvolle klantrelaties.” "Daarnaast heeft hij veel inhoudelijke kennis binnen het e-commerce domein wat ons zal helpen onze groeidoelstellingen te bereiken."

De Graaf voegde eraan toe: "Ik ben erg enthousiast over de kans om de commerciële strategie van Touchtribe naar een volgend niveau te tillen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf."  Touchtribe heeft een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse digitale industrie als het gaat om complexe B2B e-commerce trajecten en ik kijk ernaar uit om nog nauwer samen te werken met het getalenteerde team engineers om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden."

Rogier de Graaf commercial director digital commerce agency Touchtribe

Over Touchtribe

Touchtribe is een toonaangevend digital commerce agency gespecialiseerd in composable commerce-oplossingen en werkt onder andere voor Fugro, Holland Casino, ThiemeMeulenhoff en Cadeau Concepten. De diensten van Touchtribe richten zich op het bouwen van corporate websites, business portals en e-commerce oplossingen waarmee bedrijven en merken zich van hun concurrentie onderscheiden.

Touchtribe gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van het MakerStreet collectief dat bestaat uit 19 specialistische agencies. Met meer dan 400 designers, developers, marketeers en innovators is MakerStreet een toonaangevende digitale speler in Nederland.